מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוביטרל וחום השחרענת10/06/2014
היי ,מנסים להרות מזה שנה וחצי ,אובחנתי כפוליציסטית,וסת מגיעה פעם בשלושה חודשים,מטופלת כבר תקופה בדופסטון להסדרת המחזור,במקביל ,אני עוקבת אחרי חום השחר כבר חצי שנה כך שלפני וסת חום השחר נע בין 36.1-36.4 בביוץ חום השחר צונח ל36 ולאחר הביוץ נע בין 36.5-36.8 .לפני יומיים עברתי הזרעה ראשונה(לאחר שבוע וחצי של גונאל)ויום לפני הזרקתי אוביטרל.חום השחר ביום ההזרעה היה 36 אתמול חום השחר היה 36.5 והיום חום השחר עמד על 36.3.האם חום השחר מושפע מאוביטרל ?האם יכול להיות שלא היה ביוץ?
תודה,ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל וחום השחר - תגובה
יוסי פתאל11/06/2014ורד שלום, חום השחר מושפע ממספר גורמים ובינהם מספר שעות השינה לפני היקיצה שצריך להיות לפחות 4 שעות וסביב אותה השעה. תפקידו של האוביטרל הוא לודא ביוץ, והכן, הביוץ אמור להתרחש כ 36 שעות מהזרקת האוביטרל. החום מושפע מרמת הפרוגסטרון שקופצת בעקבות הביוץ ואיתה חום השחר.לכן, אני ממליץ לך לעשות בדיקת פרוגסטרון ואסטרדיול שבוע לאחר הביוץ כדי לודא שהוא נשאר ברמתו הגבוה.
אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
