הזרעה ומן הילוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה ומן הילוד
    vika
    30/06/2014

יש לי בן מהזרעה ורוב התמונות אצל הרופא שלי באמת של בנים.
    האם בגלל שעושים הזרעה ביום הביוץ או ממש סמוך לו מעלה את הסיכוי לבנים מאחר וזרע גברי מהיר יותר ומגיע מהר יותר לביצית ומפרה אותה?
    איך אפשר להגדיל סיכוי לבת בהזרעה? האם כדאי לעשות הזרעה יומיים לפני הביוץ המשוער?
    אני יודעת שרוב הרופאים לא מאמינים בזה, אבל מצד שני מסבירים כי זרע גברי מהיר יותר מהנשי, אז הגיוני שזרעים גבריים "שוחים" מהר יותר במיוחד שמזריקים ישר אל תוך הרחם...
    אשמח באם תסבירו לי את העניין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה ומן הילוד

הוספת תגובה

• הזרעה ומן הילוד - תגובה

יוסי פתאל
    02/07/2014

ויקה שלום,
    הדרך להגדיל את הסיכוי לבת היא הזרעה יחידה 3 ימים לפני הביוץ ולא לקיים יחסים בימים שאחרי, וזאת בתנאי שאיכות הזרע טובה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה ומן הילוד - תגובה

יוסי פתאל
    22/08/2014

ויקה שלום,, הזרעה בזמן הביוץ מעלה את הסיכוי לבן זכר. הזרעה 3 ימים לפני ולא לקיים יחסים אחרי, מעלה סיכוי לבת אך מקטינה את הסיכוי להרות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה