מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות ודלקות בדרכי השתןאסנת שרון13/10/2014
במהלך חיי היו לי לא מעט דלקות בדרכי השתן ויש לי רגישות לכך. בממוצע פעם בשנתיים.
מאז תחילת הטיפולים המצב הידרדר לכך שכל פעם ש"מחטטים" לי שם למטה - אני יוצאת עם דלקת.
זה סיוט שאני לא יודעת איך לצאת ממנו, ולשם שיקום הגוף שלי עשיתי הפסקה של חצי שנה בטיפולים.
עכשיו, רגע לפני שאני אמורה לעשות החזרת עוברים, יש לי עוד דלקת.
אשמח לעצות מה לעשות עם התופעה אני לא ממש מוצאת פתרונות למעגל הזה.ניסיתי כל מה שקראתי, שמעתי, המליצו לי ואמרו לי.
שתיתי תה מסוגים שונים, לקחתי צמחי מרפא, דיקור, הילינג - כלום.
תמיד הן חוזרות, ואני לא מוכנה לקחת יותר אנטיביוטיקה.
כרגע אני עם דלקת כבר חודשיים (!!!) עם ECOLI
המלצות? דברים שאולי עוד לא שמעתי עליהם ויכולים לעזור לי לרפא את הדלקת הנוכחית לפני שאני מתעסקת באיך למנוע את הבאה בתור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות ודלקות בדרכי השתן - תגובה
יוסי פתאל13/10/2014דניאלה שלום, אפשר לטפטף מספר טיפות של שמן עץ התה על הפד.
טיפול נכון וכולל בבעיה בעזרת דיקור סיני עם הנחייה שלי לאופן ההתנהלות בתהליך ההפרייה וזאת לאחר אבחנה שאוכל להתחכות לגורם הבעיה, יכול לתת פתרון טוב.
המון בריאות והצלחה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)