מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהמעיין19/11/2014
אני בת 40. בתחילת תהליך של טיפולים.
לפני 7חודשים ערכי ה fsh שלי היו תקינים 6.5.
במחזור הקודם עשיתי בדיקת fsh נוספת. פחדתי מאוד מהתוצאות ואיכשהו טוב שלא קראתי אותם לבד אלא עם הרופא. התוצאה היתה 25. אני מאוד מודאגת מהתוצאה וחושבת שאולי יש טעות. האם יתכן שבתוך 7 חודשים תחול ירידה כזאת? האם יתכן שיש גורמים נוספים לכך?
צילום הרחם שלי היה תקין.
המחזור שלי נמשך 23-24 יום בדרך כלל. עשיתי את הבדיקה ביום הרביעי למחזור וספרתי מהיום הראשון שבו הופיעו כתמים ולא מיום הדימום. האם יש לכך משמעות?
מאוד לחוצה ואודה לכם על חוות דעת.
תודה שאתם כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה אבל
מעיין20/11/2014עדין לא התחלתי את הטיפולים ולא קיבלתי הורמונים.
בחודשיים-שלושה האחרונים לוקחת תוסף תזונה שנקרא שיח אברהם. התוסף עזר לי מאוד בתסמונת קדם ויסתית. האם משפיע על fsh?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן
מעיין20/11/2014אני נוטה למצבי מתח ולחץ וגם הורדתי פעילות גופנית באופן משמעותי במהלך החודשים האחרונים. יכול להיות שגורמים אלו גם משפיעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן - תגובה
יוסי פתאל23/11/2014שיח אברהם אמנם עוזר ב PMS אך אינו משפיע על ה FSH גבוה . מתח נפשי יכול להשפיע לרעה על FSH אך לא הוא הגורם העיקרי, זה כמו להוסיף שמן למדורה... שכבר קייימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfsh גבוה
ליאת04/05/2015מה ניתן לעשות עבור בעיית fsh גבוה ? תוכל בבקשה יותר לפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfsh גבוה - תגובה
יוסי פתאל06/05/2015ליאת שלום,
כפי שהסברתי טיפול בדיקור סיני וע"פ הצורך צמחי מרפא (לא בהכרח - אדע רק לאחר אבחנה) והכוונה לתזונה מתאימה יכול בהחלט לעזור במצב של fsh גבוה וזה מניסיוני הרב בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ותזונה
ליאת08/05/2015בת 40.5 מטופלת פריון כבר חצי שנה
שיניתי את התזונה שלי לפחות קפאין ומזון מעובד ויותר קמחים מלאים ,ירקות ופירות .על איזה מזון / ירקות / פירות אתה ממליץ ?
אני בטיפולי דיקור , מה המינון / תדירות טיפולים שאתה ממליץ ? מה חשוב שאדע/ אבדוק בטיפול של דיקור בקופת חולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ותזונה - תגובה
יוסי פתאל10/05/2015הי ליאת,
לא להפריז בירקות חיים, יותר אוכל מבושל, אצות ים במידה ואין בעיות עם בלוטת התריס. שעועית ובעיקר שעועית שחורה. תדירות הטיפולים נקבעת ע"י הרופא הסיני שלך ואם הוא מתמחה בנושא פוריות הוא אמור לדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)