שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    יואב
    09/10/2015

שלום יש לי ירידה בחשק המיני אך זיקפה תקינה .

יש לי בליטה בעצם החזה בצד שמאל,בין הבטן לחזה ,הצלע שלי בולטת כתוצאה מעקמת בחזה. כנוגעים בה ובסביבתה אני מרגיש לא בנוח ולא נעים לגעת,בנגיעה חזקה עלול לכאוב. (אין כאבים והצילום יצא תקין)לפי הרפואה הסינית ליקוי בכליה עלול לפגוע בחשק. האם חלילה עלולה להיות פגיעה בכליה העקבות זה?ופגיעה בחשק המיני חלילה בגלל זה???או שאוכל להיות רגוע ואין קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

יוסי פתאל
    12/10/2015

שלום רב, אין קשר בין בליטה של צלע לחולשת כליות. אכן, הכליות משפיעות על יכולת המין והרוויה אך אין קשר למצבך. תרגיש טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובתך

יואב
    12/10/2015

קודם כל תודה,אך באופן כללי עקמת או בליטה באמצע הגוף מעל הבטן לא יכולהלפגוע בתפקוד המיני? בשבועות האחרונים יש לי ירידה בחשק המיני,ממה זה יכול להיות? אולי זה זמני ויעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובתך - תגובה

יוסי פתאל
    12/10/2015

ישנן סיבות רבות לירידה בחשק המינימנטליות ופיזיולוגיות, עקמת היא לא אחת מהן. ברפואה הסינית אני מאבחן מה הגורם והטיפול בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה