מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זרעאורטל25/05/2008
שלום לבעלי יש בעיית זרע: לא תקינים מורפולוגית תנועה איטית 1%
האם יש סיכוי להיכנס בדרך טבעית? ו
והאם בעזרת השם שנביא ילד לעולם גם לו תיהיה בעיה דומה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית זרע
אורטל26/05/2008שלום. אני ובעלי מנסים להביא ילדים לעולם ולא מצליחים.
בעלי עשה בדיקת זרע והתוצאות לא טובות.
רציתי לדעת אם יש סיכוי להביא ילדים בדרך טיבעית?
התוצאות הם:
SEMEN PH : 8.5H
SEMEN VISCOSITY: NORMAL
SEMEN VOLUME: 1.0 L
SEMEN RBC: 1-2
SPERM MOTILITY HR: מעטים בתנועה
CONCENTRATION: 2L
SEMEN WBC: 5_10
ABSTINENCE DAYS 3
מעט תאים לא תקינים מורפולוגית.
מה אפשר לעשות על מנת להגביר את תנועת הזרע ולחזק אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות הזרע
יוסי פתאל27/05/2008שלום רב,
בטיפול בדיקור סיני בשילוב של צמחי מרפא ותזונה נכונה, אני יכול לשפר את [a href='http://www.poriyut.org.il/Dynamic.asp?cid=7852' id='link']איכות הזרע [/a]מבחינת מורפולוגיה, תנועה, חומציות נוזל הזירמה וכמות הזירעונים, יש תקווה !!!
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי רירית
אורנה28/05/2008אני בת 47 וקבלתי טיפול לעיבוי הרירית ברחם לפני החזרת העוברים, לצערי עובי הרירית הגיע ל-6 ובכל זאת הרופאים החליטו להחזיר את העוברים ולא היה הריון, פעם אפילו השתמשתי באבקת צמחים לשתיה ע"י מרשם של מטפל ברפואה סינית בהתחלה הרירית עלתה אבל לאחר יומיים הרירית ירדה לגמרי ולא המשיכה לעלות. האם ישנו טיפול אחר היכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי רירית
יוסי פתאל29/05/2008שלום רב,
טיפול מתאים בדיקור וצמחי מרפא יחד אני יכול לשפר את איכות ועובי הרירית.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)