הריון ומחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ומחזור לא סדיר
    דנה
    09/07/2008

שלום יש לי בעיה . אני לקחתי 6 שנים גלולות עקב טסטוסטרון גבוהה ומחזור לא סדיר נבדקתי להורמונים רק לפני 7 שנים אז היה הורמון גבוהה, עכשיו אני החלטתי שאני רוצה להיכנס להריון אך אני מאוד פוחדת להפסיק גלולות שלא יהיה לי אקנה . כי זאת הייתה סיבה שהתחלתי לקחת גלולות . אני עכשיו לא יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה להיכנס להריון אך גם לא רוצה ללכת עם אקנה בגלל בעיות הורמונליות. גם בעייה שאני פוחדת שאצטרך לחכות הרבה זמן כי המחזור שלי לא סדיר יכול להיות פעם ב 3-4 חודש מה עלי לעשות? אם באמת אין פתרון לכל הבעיות האלו?רופא אמר לי שרק אחרי ששנה לא יצא לי שום דבר אז נתחיל טיפולים אבל אני לא רוצה לחכות כל כך הרבה זמן אני מאוד רוצה להיכנס להריון ככל שאפשר יותר מהר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ומחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• הריון ומחזור לא סדיר

יוסי פתאל
    09/07/2008

שלום לך,
    ניתן ע"י טיפול ברפואה סינית להסדיר את המחזור (כניראה שיש לך שחלות פוליציסטיות) ולטפל באקנה.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה