מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ומחזור לא סדירדנה09/07/2008
שלום יש לי בעיה . אני לקחתי 6 שנים גלולות עקב טסטוסטרון גבוהה ומחזור לא סדיר נבדקתי להורמונים רק לפני 7 שנים אז היה הורמון גבוהה, עכשיו אני החלטתי שאני רוצה להיכנס להריון אך אני מאוד פוחדת להפסיק גלולות שלא יהיה לי אקנה . כי זאת הייתה סיבה שהתחלתי לקחת גלולות . אני עכשיו לא יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה להיכנס להריון אך גם לא רוצה ללכת עם אקנה בגלל בעיות הורמונליות. גם בעייה שאני פוחדת שאצטרך לחכות הרבה זמן כי המחזור שלי לא סדיר יכול להיות פעם ב 3-4 חודש מה עלי לעשות? אם באמת אין פתרון לכל הבעיות האלו?רופא אמר לי שרק אחרי ששנה לא יצא לי שום דבר אז נתחיל טיפולים אבל אני לא רוצה לחכות כל כך הרבה זמן אני מאוד רוצה להיכנס להריון ככל שאפשר יותר מהר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ומחזור לא סדיר
יוסי פתאל09/07/2008שלום לך,
ניתן ע"י טיפול ברפואה סינית להסדיר את המחזור (כניראה שיש לך שחלות פוליציסטיות) ולטפל באקנה.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)