נער מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער מודאג
    רוצה להתנדב
    10/08/2008

אני ספורטאי ולאחרונה קניתי ג'ינסנג כי קראתי שהוא ממריץ ועזר במצבי מתח אבל ראיתי על האריזה שחוץ מג'ינסנג קוריאני יש שם גם ג'ינסנג אמריקאי וקראתי שהוא יכול להעלות את רמות האסטרוגן, אני ממש לא רוצה שזה יקרה והאם זה יכול לקרות? האם עליי לקנות מוצר שמכיל רק ג'ינסנג קוריאני? תענו לי בבקשה האם באמת רמות הסטרוגן שלי יכולות לעלות? והאם לג'ינסנג קוריאני יש גם השפעה שמעלה את הטסטוסטרון? עזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער מודאג

הוספת תגובה

• ג'ינסנג

יוסי פתאל
    10/08/2008

שלום,
    צריכת ג'ינסנג לטווח קצר לא מפריעה. אך, צריכת צמח כזה לאורך זמן מצריכה מעכב של מרפא ברפואה סינית.
    לבריאות
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נער מודאג

רוצה להתנדב
    11/08/2008

מהם הנזקים או התופעות שיכולים להגרם משימוש ממושך בגינסנג? והאם עלייה באסטרוגן היא אחת מהן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נער מודאג

יוסי פתאל
    11/08/2008

היי
    אין בהכרח תופעות לואי כלשהן והאסטרוגן לא אמוא לעלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה