הריונות כימיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריונות כימיים
    נעמה
    10/08/2008

שלום, אני לאחר 2 הפריות (פעם ראשונה עוברים טריים ושניה מוקפאים). בשתי ההפריות ניקלטתי, בדיקות בטא ראשונות היו חיוביות אך לאחר בדיקה שניה לא היתה הכפלה של הבטא ונאמר לי להפסיק עם התמיכה. שאלתי היא האם יש טיפול כגון דיקור סיני שיוכל לטרום להצלחת הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריונות כימיים

הוספת תגובה

• הריונות כימיים

יוסי פתאל
    10/08/2008

שלום לך,
    הכן, בטיפול ברפואה סינית אני משפר את יכולת ההשרשה וההזנה של העובר ובכך מטפל בבעיה של הריון כימי.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלים בצפון

נעמה
    15/08/2008

אני לא יודעת אם זה נהוג אבל אני מתגוררת בצפון הרחוק וחיפשתי מטפל בדיקור סיני בנושא של פוריות ולא מצאתי. איך אוכל למצוא מטפל טוב שיעזור לי בבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלים בצפון

יוסי פתאל
    17/08/2008

שלום לך,
    התקשרי אלי 0522242023 ואפנה אותך למטפלת בצפון
    שבוע טוב
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה