מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי פריון מישנישני24/09/2008
היי זו האבחנה אי פריון מישני,אני אמא לילדה בת 5 שנורא רוצה אח לרפואה הרגילה אין כל כך מענה לבעיה זו,מהי הגישה הסינית לאי פריון מישני?חשוב לי לציין שעברתי טיפולים משלימים (דיקור רפלקסולוגיה דימיון מודרך)האם יש מאכלים מומלצים ובכלל כרגע מטופלת באיקקלומין כבר 3 חודשים ללא פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פריון משני
יוסי פתאל25/09/2008שלום שני,
מהי הסיבה לאי פריון משני ?
ההגדרה אי פריון משני אומרת שילדת בעבר ויש קושי בנסיון להרות שנית, אך אין זו הגדרה לקושי ספציפי להרות. אני מקווה שתצליחי בניסיון הנוכחי להרות, ויחד עם זאת לא ממליץ לך לעשות ניסיון נוסף עם איקקלומין משום שהוא פוגע בריריות ובמיוחד ברירית הרחם (מייבש אותה).
ניתן בהחלט לעזור אך מהי האבחנה ?
שנה טובה ופוריה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אבחנה
שרי26/09/2008INFERTILITY FEMALE ולצערי גם החודש האיקקלומין היה חסר תועלת הרופא טוען שבייצתי ביום ה7 חודש שעבר ביום 9 האם האיקקלומין מזיק כשהוא נלקח לשווא ומהיא אבחנה זו אני אכן מנסה להרות פעם שניה יש לי ילדה בת 5 ומאז אנו מנסים ללא הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהINFERTILITY FEMALE
יוסי פתאל02/10/2008שלום,
הכן נראה שהאיקקלומין לא מתאים וכפי שאמרתי הוא פוגע ברירית.
האם הביוץ שלך מקדים גם ללא ההורמונים ?
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)