אי פריון מישני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי פריון מישני
    שני
    24/09/2008

היי זו האבחנה אי פריון מישני,אני אמא לילדה בת 5 שנורא רוצה אח לרפואה הרגילה אין כל כך מענה לבעיה זו,מהי הגישה הסינית לאי פריון מישני?חשוב לי לציין שעברתי טיפולים משלימים (דיקור רפלקסולוגיה דימיון מודרך)האם יש מאכלים מומלצים ובכלל כרגע מטופלת באיקקלומין כבר 3 חודשים ללא פיתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי פריון מישני

הוספת תגובה

• אי פריון משני

יוסי פתאל
    25/09/2008

שלום שני,
    מהי הסיבה לאי פריון משני ?
    ההגדרה אי פריון משני אומרת שילדת בעבר ויש קושי בנסיון להרות שנית, אך אין זו הגדרה לקושי ספציפי להרות. אני מקווה שתצליחי בניסיון הנוכחי להרות, ויחד עם זאת לא ממליץ לך לעשות ניסיון נוסף עם איקקלומין משום שהוא פוגע בריריות ובמיוחד ברירית הרחם (מייבש אותה).
    ניתן בהחלט לעזור אך מהי האבחנה ?
    שנה טובה ופוריה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אבחנה

שרי
    26/09/2008

INFERTILITY FEMALE ולצערי גם החודש האיקקלומין היה חסר תועלת הרופא טוען שבייצתי ביום ה7 חודש שעבר ביום 9 האם האיקקלומין מזיק כשהוא נלקח לשווא ומהיא אבחנה זו אני אכן מנסה להרות פעם שניה יש לי ילדה בת 5 ומאז אנו מנסים ללא הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• INFERTILITY FEMALE

יוסי פתאל
    02/10/2008

שלום,
    הכן נראה שהאיקקלומין לא מתאים וכפי שאמרתי הוא פוגע ברירית.
    האם הביוץ שלך מקדים גם ללא ההורמונים ?
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה