ייעוץ בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בבקשה
    סיגי
    10/10/2008

שלום רב, אני חדשה כאן בפורום. מנסה להרות 5 חודשים להריון ראשון. אני בת 28 ובעלי בן 30. אני בודקת חום השחר והפרשות כבר חצי שנה. 3 חודשים אחרונים בדקתי גם ביוץ עם ערכת ביוץ שבינתיים רק חודש אחד הראתה שהיה ביוץ ביום ה-20, בשילוב עם חום השחר שהראה גם הוא. הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני 7 חודשים והמחזורים שלי עדיין אינם סדירים (בממוצע בין 32-36 ימים). על פי חום השחר בחצי שנה האחרונה נראה כי לא כל חודש אני מבייצת, פחות או יותר חודש כן - חודש לא. עשיתי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי לפני 3 ימים, ביום ה16 למחזור שהראתה שרמת הפרוגסטרון אצלי מעט נמוכה - 0.5. אני לא יודעת מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את הסיכויים שלי להיכנס להריון ולזרז את התהליך. אני מעדיפה בינתיים לא לפנות לרפואה הקונבנציונלית. תוכל בבקשה להמליץ לי מה לעשות? אתה יכול לנסות לאתר את הסיבה לבעייתי באמצעות הממצאים שרשמתי למעלה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בבקשה

הוספת תגובה

• ייעוץ

יוסי פתאל
    12/10/2008

שלום לך,
    יתכן ויש לך שחלות פוליציסטיות, אך כדי לעשות אבחנה רצינית אנו צריכים להפגש ואל יאוש אפשר לטפל במצב, אשמח לעזור.
    חג שמח ושנה פוריה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

סיגי
    14/10/2008

אעשה בדיקה מקיפה לבירור התוצאות של הפרופיל ההורמונאלי. יש לי תור לרופאת נשים ביום ראשון הקרוב. אני גרה במושב בדרום הארץ, יש לך מרפאה באזור באר שבע? אם לא, אולי יש מישהו/י שאתה יכול להמליץ לי עליהם כמטפלים? תודה וחג שמח סיגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

יוסי פתאל
    18/10/2008

שלום,
    התקשרי אלי ואשמח לעזור
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה