פיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיריון
    יפעת
    29/10/2008

עברתי שלוש הפריות כאשר באחת מהן הייתי מטופלת בשילוב לגונל f לשתיית אבקת צמחים סינית ודיקור סיני, וקיבלתי תוצאה הכי טובה הן בריבוי הביציות והן באיכות העוברים, כיום חזרתי לטיפולים ואני מתלבטת מה לעשות היות וברפואה הסינית נאמר לי שההורמונים שאנו מקבלות עשויות ליצור נוזלים ברחם שהן בעצם מחליקות את העוברים , ולכן סיכויי קליטת העוברים נמוכה יותר, או שפשוט ללכת רק על הרפואה הסינית ועל טיפולי הזרעות בהנחה שאצלי החצוצרות והרחם תקינות אציין שאני בת 40. אודה לך מאוד על תשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיריון

הוספת תגובה

• פריות ורפואה סינית

יוסי פתאל
    29/10/2008

שלום לך,
    טיפול בדיקור סיני הכן משפר את הצלחת הטיפולים. הכן ההורמונים גורמים להצטברות נוזלים בחלל הרחם המפריעים להתפתחות הזקיקים ויכולת הקליטה. אני ב טיפול ברפואה סינית מתייחס להשפעות השונות של ההורמונים השונים הניתנים במסגרת טיפולי הפריה ופועל ע"י דיקור סיני וצמחי מרפא כדי למתן את תופעות הלואי של ההורמונים.
    המון הצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה