תמיכה ההיציות לעומת תמיכהת רירית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה ההיציות לעומת תמיכהת רירית
    אני
    12/11/2008

האם ניתן במסגרת דיקור/ צמחים להפריד השפעה על הרירית שצומחת יפה מאוד למיעוט זקיקים (2-3) על טיפול הורמונאלי מלא וקשיי קליטה של העוברים. שוב - הרירית כבר כמעט עבה מדי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמיכה ההיציות לעומת תמיכהת רירית

יוסי פתאל
    15/11/2008

שלום לך,
    אני מתייחס בניפרד בטיפול לרירית הרחם ולגדילת הזקיקים,אפשר בהחלט לעזור אך גם לגיל יש משמעות, מהו גילך ?
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

אני
    18/11/2008

גילי 43

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל וביציות

יוסי פתאל
    19/11/2008

שלום רב,
    בגיל 43 סביר להניח שיהיו מעט ביציות. בטיפול ברפואה סינית אני יכול לנסות לשפר את התגובה להורמונים ויתכן שיהיו יותר זקיקים. אך, הדבר החשוב בשילוב רפואה סינית היא לשפר את איכות הביציות בתהליך הבשלתן ואיכות ושפור הקליטה של העוברים ברירית
    בהצלחה
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה