שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קטי
    14/01/2009

שלום רב, לפני 3 שבועות עברתי הפלה בציטוטק בשבוע 11+3 כאשר לא נצפה דופק לעובר ושק הריון התאים לשבוע 4. עברתי US לפני שבוע, והרופאה אמרה לי שהכל תקין ואני בדיוק מבייצת ומבחינתה ניתן לנסות שוב ולא לחכות. ציינתי בפני הרופאה שעדיין יש לי הפרשות דמיות צמיגיות מאוד גם בניגוב וגם בתחתונית. ניא אמרה שלפי הבדיקה זה לא משמעותי והיא לא רואה שום דחייה לעניין ניסיון נוסף. אני מאוד מודאגת מעניין הדימום שלא נפסק אחרי 3 שבועות. וכן באותו יום ביצעתי בדיקת ביוץ ביתית לראות אם יש ביוץ ואכן היה ביוץ. האם ייתכן שהדימום הוא עקב שאריות הריון והרופאה לא ראתה או שזה באמת לא משמעותי? תודה מראש ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הפלה ודימום

יוסי פתאל
    14/01/2009

שלום לך,
    אני ממליץ לך להמתין עד להפסקת הדימום ולהתחלת מחזור חדש. במקביל במצב והדימום נמשך לגשת להבדק שוב כי תמיד ישנה אפשרות שהכן יש שאריות הריון שגורמות לדימום ואת מאבדת דם רב ונחלשת. כדאי לאחר הפסקת הדימום להתחזק תחילה לפני שמנסים הריון שוב. טיפול ברפואה סינית יכול בהחלט לעזור וגם למנוע הפלה בהריון הבא.
    הרבה בריאות
    יוסי פאטל
    פוריות ברפואה סינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה