מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר מוחלט של זרעאבי25/02/2009
שלום אני גבר נשוי מזה 4 שנים לאחר שנה של נישואים ללא היריון חלטתתי באופן עצמאי לבציע בדיקת זרע ,התוצאות לא היו טובות בכלל מהן יוצא שהגוף שלי לא מייצר זרע ,עברתי בדיקת הרמונים שיצאו תקינות אך בבדיקות יצא FSH נורמלי גבוהה 11.2 . עברתי ניתוח ביופסיה באשכים על מנת לבציע IVF אך גם כן התוצאות היו לא טובות ,לטענת הרופאים ישנם זרעים אך אינם יכולים בשלב זה או במלים אחירות הזרעים שנמצאו לא בישלים להפרות ביצית (חסר להם זנב או ראש ). התחלתי לפני שנה וחצי לעבור טיפולים אלטרנטיביים כגון תרופות מצמחים וכו(לא רפואה סינית),אך ללא מענה כל חצי שנה עברתי בדיקת זרע התוצאות אינן טובות המצב עדין אותו דבר אין זרעים ולא שברי זרעים במשקעים . רציתי לדעת אם הרפואה הסינית כגון דיקור ואו דברים אחרים יכולים לעזור במצבי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר מוחלט של זרע
יוסי פתאל28/02/2009שלום, במצב זה שאיכות הזרע נמוכה יש אפשרות לטפל, אם כי סיכויי ההצלחה לא גבוהים. מדברך אני מבין שהזרעים לא עוברים תהליך תקין של שלב ההבשלה ולכן המורפולוגיה (צורה) לא תקינה. טיפול בדיקור סיני וצמחי מרפא יכול לעזור.
בהצלחה
יוסי פאטל
פוריות ברפואה הסינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)