חוסר מוחלט של זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מוחלט של זרע
    אבי
    25/02/2009

שלום אני גבר נשוי מזה 4 שנים לאחר שנה של נישואים ללא היריון חלטתתי באופן עצמאי לבציע בדיקת זרע ,התוצאות לא היו טובות בכלל מהן יוצא שהגוף שלי לא מייצר זרע ,עברתי בדיקת הרמונים שיצאו תקינות אך בבדיקות יצא FSH נורמלי גבוהה 11.2 . עברתי ניתוח ביופסיה באשכים על מנת לבציע IVF אך גם כן התוצאות היו לא טובות ,לטענת הרופאים ישנם זרעים אך אינם יכולים בשלב זה או במלים אחירות הזרעים שנמצאו לא בישלים להפרות ביצית (חסר להם זנב או ראש ). התחלתי לפני שנה וחצי לעבור טיפולים אלטרנטיביים כגון תרופות מצמחים וכו(לא רפואה סינית),אך ללא מענה כל חצי שנה עברתי בדיקת זרע התוצאות אינן טובות המצב עדין אותו דבר אין זרעים ולא שברי זרעים במשקעים . רציתי לדעת אם הרפואה הסינית כגון דיקור ואו דברים אחרים יכולים לעזור במצבי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מוחלט של זרע

הוספת תגובה

• חוסר מוחלט של זרע

יוסי פתאל
    28/02/2009

שלום, במצב זה שאיכות הזרע נמוכה יש אפשרות לטפל, אם כי סיכויי ההצלחה לא גבוהים. מדברך אני מבין שהזרעים לא עוברים תהליך תקין של שלב ההבשלה ולכן המורפולוגיה (צורה) לא תקינה. טיפול בדיקור סיני וצמחי מרפא יכול לעזור.
    בהצלחה
    יוסי פאטל
    פוריות ברפואה הסינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה