דיקור סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני
    חסוי
    27/04/2009

שלום

בת 42 , בטיפולי IVF כמעט שנתיים, איכות ביציות לא טובות.
    האם דיקור סיני יכול לעזור?
    כמה זמן של טיפולים ניתן לראות שינוי?
    ושאלה אחרונה, האם המדקרים במכבי טיבעי מספיק טובים למטרה זו?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני

הוספת תגובה

• איכות ביציות

יוסי פתאל
    27/04/2009

שלום,
    טיפול ברפואה סינית יכול להשפיע על איכות הביציות בשלב ההבשלה שלהן ותוצאות ניתן לראות תוך מחזור עד שלושה.
    אני לא מכיר את כל המטפלים במכבי, לא את ניסיונם הטיפולי ולא התמחותם בפוריות.
    יוסי פאטל
    התמחות בפוריות ברפואה הסינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

חסוי
    05/05/2009

כמה טיפולי דיקור ממולץ לעבור בחודש? (עקבות איכות ביציות לא טובות)

והאם זה משתנה מאדם לאדם? אם כן למה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים

יוסי פתאל
    05/05/2009

שלום,
    טיפול ללא הורמונים, מומלץ כ 4 טיפולים במחזור כאשר 3 טיפולים לפני הביוץ בשל איכות ביציות נמוכה.
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

חסוי
    06/05/2009

רוצה לחדד ולראות אם הבנתי את תשובתך

התכוונת בזמן שאני לא מזריקה הורמונים ממולץ לקחת 4 טיפולי דיקור בזמן שאני במחזור? (ימי דימום) ו3 טיפולי דיקור לפני הביוץ?

ועוד שאלה: אם אני מזריקה הורמונים האם טיפולי הדיקור משתנים? ואם כן כמה טיפולים לקחת עד לשאיבת הביציות?

תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים

יוסי פתאל
    06/05/2009

יש להבדיל בין מחזור לוסת. וסת זה הדימום, מחזור זה הזמן מקבלת הוסת ועד לוסת הבאה ובד"כ נמשך כ 28 יום. תחילת מחזור זה גם תחילת הוסת.
    במצב של איכות ביציות נמוכה מומלץ לעשות 3 טיפולים בזמן שבין תחילת המחזור (גם הוסת)ועד הביוץ וטיפול נוסף אחרי הביוץ.
    במחזור שמזריקים בו הורמונים אני ממליץ על טיפול אחד בתחילת המחזור ולפני תחילת הזרקת ההורמונים וטיפול נוסף אחרי השאיבה ואחרי ההחזרה. במצב בו אין תגובה טובה להורמונים אפשר לשקול טיפול נוסף במהלך לקיחת ההורמונים אך רצוי שלא.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה