להמשיך טיפולים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך טיפולים ?
    חסויה
    27/04/2009

שלום
    אני עברתי ניתוח קיסרי לפני 5 שנים ודיממתי בין מחזורי הווסת (קבלת המחזור לראשונה כ 4.5 )גם כ4.5 שנים.נאמר לי שזה הורמונלי הפנו אותי לטיפולי פוריות (למרות שאת הראשון נכנסתי טבעי )היו ללא הצלחה כ 3החזרות ולאחר שביקר שביקרתי אצל פרופ משיח במרכז נאמר לי שיש לי הידבקויות כתוצאה מניתוח קיסרי ושכנראה השאירו לי שאריות מהניתוח כנראה .עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית נאמר לי שבאתי בזמן ושוב החזרתי עוברים מוקפאים אך ללא הצלחה קיבלתי מחזור ב15 דיממתי ושוב חזרו לי ההפרשות הכהות שהיו לפני הניתוח ז"א מאז ההחזרה האחרונה שהייתה לפני כחודש הפרשות כמו דימום עד היום די נמאס לי ,מה עליי לעשות שיפסיק ?כמו כן אני מרגישה ששורף פנימה .
    אני מעוניינת בהריון נוסף לפחות 1 נוסף בני בן 5 כבר ועייפתי ,אני גרה בצפון האם כדאי לחזור לטיפולי פוריות ?האם יש פתרון לבעיה שלי ?מה עשו לי ,עייפתי .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להמשיך טיפולים ?

הוספת תגובה

• רהידבקויות וטיפולי פוריות

יוסי פתאל
    28/04/2009

שלום,
    במצב של הידבקויות בחוצוצרות אין אפשרות להריון ללא IVF משום שאין אפשרות לזרע והביצית להיפגש. במצב של הידבקויות רק ברחם ישנה אפשרות להריון ספונטני ע"י טיפול ברפואה סינית. בכל מקרה רצוי לשלב דיקור סיני משום שמדבריך יש קושי לקלוט את ההריון ודיקור סיני יכול לעזור.
    בהצלחה
    יוסי פאטל
    התמחות בפוריות ברפואה סינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    28/04/2009

שלום
    זוהי הדבקות ברחם לפי מה שהבנתי ,כיצד מטפלים ברפאוה הסינית לדבר כזה ,ובכלל מה השיטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות

יוסי פתאל
    03/05/2009

שלום,
    הטיפול הוא בדיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא והדרכה לתזונה נכונה
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה