מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איכות וכמות ביציותבתאל04/05/2009
אני בת 44 , מנסה להרות מטיפולי הפריה , משיגה לאחר קבלת הורמונים 4 ביציות , עוברים טובים אך ללא קליטה , לאחרונה איכות הביציות לא הייתה משהו.. אני כרגע בתהליך הפריה מקבלת דקפפטיל לפני מחזור, הייתי מטופלת בעבר בצמחים סיניים (טעם זוועה..) דרך אייל פוליטי, לעיתים עזר במשהו.. לעיתים פחות.., בדיקור אני מקפידה ,שאלתי היות ואני תושבת הדרום ואין לי אפשרות להגיע אליך האם ניתן בשלב זה לרקוח עבורי טיפול? והאם בשלב זה עם הדקפפטיל זה עדיין אפשרי?
אודה לך מאוד על תשובתך ועל יכולתך לסייע לי במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות וכמות ביציות
יוסי פתאל05/05/2009שלום לך,
בגיל 44, באופן טיבעי, איכות וכמות הביציות יורדת. טיפול בדיקור וצמחי מרפא יכול לשפר במידה מסויימת ע"י מיצוי טוב יותר של הפוטנציאל הקיים של השחלות ולשפר את יכולת הקליטה שקשור גם לגיל אך יכול להיות בעייתי גם בלי קשר לגיל.
פורמולה של צמחי מרפא ניתנת באופן אישי רק לאחר אבחנה, לכן, אני מציע לך לפנות לאייל פוליטי שעשה לך כבר אבחנה ולדברייך הצמחים עזרו לשיפור המצב ולבקש ממנו שיתאים לך צמחים להמשך הטיפול .
המון הצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)