איכות וכמות ביציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות וכמות ביציות
    בתאל
    04/05/2009

אני בת 44 , מנסה להרות מטיפולי הפריה , משיגה לאחר קבלת הורמונים 4 ביציות , עוברים טובים אך ללא קליטה , לאחרונה איכות הביציות לא הייתה משהו.. אני כרגע בתהליך הפריה מקבלת דקפפטיל לפני מחזור, הייתי מטופלת בעבר בצמחים סיניים (טעם זוועה..) דרך אייל פוליטי, לעיתים עזר במשהו.. לעיתים פחות.., בדיקור אני מקפידה ,שאלתי היות ואני תושבת הדרום ואין לי אפשרות להגיע אליך האם ניתן בשלב זה לרקוח עבורי טיפול? והאם בשלב זה עם הדקפפטיל זה עדיין אפשרי?
    אודה לך מאוד על תשובתך ועל יכולתך לסייע לי במצב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות וכמות ביציות

הוספת תגובה

• איכות וכמות ביציות

יוסי פתאל
    05/05/2009

שלום לך,
    בגיל 44, באופן טיבעי, איכות וכמות הביציות יורדת. טיפול בדיקור וצמחי מרפא יכול לשפר במידה מסויימת ע"י מיצוי טוב יותר של הפוטנציאל הקיים של השחלות ולשפר את יכולת הקליטה שקשור גם לגיל אך יכול להיות בעייתי גם בלי קשר לגיל.
    פורמולה של צמחי מרפא ניתנת באופן אישי רק לאחר אבחנה, לכן, אני מציע לך לפנות לאייל פוליטי שעשה לך כבר אבחנה ולדברייך הצמחים עזרו לשיפור המצב ולבקש ממנו שיתאים לך צמחים להמשך הטיפול .
    המון הצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה