ביוץ מוקדם ודיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ מוקדם ודיקור
    אור
    27/08/2009

שלום רב,
    לפני כחודשיים התחלתי טיפול בדיקור סיני כתמיכה לגוף בקליטת היריון. מאז התחלתי את הטיפול חלו שיבושים בביוץ שלי. הביוץ שלי חל ממש מוקדם- ביום השביעי למחזור וחמישה ימים מוקדם יותר משחל לפני שהתחלתי את הטיפול, מה ההסבר לכך? האם נכון להמשיך עם הדיקור או שעדיף להפסיק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ מוקדם ודיקור

הוספת תגובה

• ביוץ מוקדם ודיקור

יוסי פתאל
    29/08/2009

שלום רב,
    האם לקחת הורמונים ? האם יש לך נטייה למחזור קצר מ 28 יום ?
    צריך להכיר את המצב לגופו. עצתי, דברי עם המרפא שלך ונסי להבין ממנו מהי הסיבה לשיבובושים בביוץ?
    שבוע טוב
    יוסי פתאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ מוקדם ודיקור

אור
    30/08/2009

שלום,
    תודה שענית לי. אינני לוקחת הורמונים, ומזה זמן רב המחזור שלי הוא קבוע של 25 יום. רק מאז התחלתי את הדיקור, שהוא הפעולה המתערבת הראשונה שנקטתי בניסיונותיי להרות- בעקבות הדיקור החלו שיבושים בביוץ, הזקיקים פתאום היו קטנים מידי בזמן הביוץ, ולאחר מכן הביוץ כבר פעמיים מוקדם, ועכשיו הרופא שלי מודאג ומפנה אותי לאיזו תרופה- להסדרת הביוץ. ראשית- האם הנזק שנעשה באותה מידה יתוקן? האם זו חוסר מקצועיות של המטפל הסיני? והאם זה שלב בטיפול הסיני ואין לי ממה לדאוג? האם להתחיל את הטיפול התרופתי שנותן לי הרופא או לחכות, וכמה זמן כדאי לחכות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ מוקדם ודיקור

יוסי פתאל
    30/08/2009

שלום לך,
    ראשית הסירי דאגה מליבך, הכל מסתדר ומתח רק מחמיר את המצב.
    מחזור של 25 יום הוא מחזור עם נטייה להיות מחזור קצר. אחת הסיבות למחזור קצר היא חום. כשהמחזור קצר הביוץ מוקדם יותר משום שהביוץ הוא שקובע את אורך המחזור. כשהביוץ מוקדם בד"כ הזקיקים לא גדלים מספיק וכן גם הרירית. יכול להיות שניסיון לחזק או להניע התקעות הוסיפו חום שגרם להאצה של התהליכים ולהקדמת הביוץ כאשר הזקיקים לא התפתחו מספיק, אם הכן זה מה שקרה. האם המרפא שלך מתמחה בפוריות ?
    בקשר להורמונים, בד"כ נותנים תחילה איקקלומין שהוא מחמם ומיבש את הרירית ואני לא חושב שמתאים לך. אם החלטת לקחת הורמונים, תאמרי לרופא שלך שאת מעדיפה לדלג על השלב של האיקקלומין ולתת הורמונים אחרים יחד עם מעכבי ביוץ.
    הסירי ספק מלבך, הכל יסתדר בדרך זו או אחרת
    המון הצלחה
    יוסי פתאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! אנסה..

אור
    31/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה