מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ מוקדם ודיקוראור27/08/2009
שלום רב,
לפני כחודשיים התחלתי טיפול בדיקור סיני כתמיכה לגוף בקליטת היריון. מאז התחלתי את הטיפול חלו שיבושים בביוץ שלי. הביוץ שלי חל ממש מוקדם- ביום השביעי למחזור וחמישה ימים מוקדם יותר משחל לפני שהתחלתי את הטיפול, מה ההסבר לכך? האם נכון להמשיך עם הדיקור או שעדיף להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מוקדם ודיקור
יוסי פתאל29/08/2009שלום רב,
האם לקחת הורמונים ? האם יש לך נטייה למחזור קצר מ 28 יום ?
צריך להכיר את המצב לגופו. עצתי, דברי עם המרפא שלך ונסי להבין ממנו מהי הסיבה לשיבובושים בביוץ?
שבוע טוב
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מוקדם ודיקור
אור30/08/2009שלום,
תודה שענית לי. אינני לוקחת הורמונים, ומזה זמן רב המחזור שלי הוא קבוע של 25 יום. רק מאז התחלתי את הדיקור, שהוא הפעולה המתערבת הראשונה שנקטתי בניסיונותיי להרות- בעקבות הדיקור החלו שיבושים בביוץ, הזקיקים פתאום היו קטנים מידי בזמן הביוץ, ולאחר מכן הביוץ כבר פעמיים מוקדם, ועכשיו הרופא שלי מודאג ומפנה אותי לאיזו תרופה- להסדרת הביוץ. ראשית- האם הנזק שנעשה באותה מידה יתוקן? האם זו חוסר מקצועיות של המטפל הסיני? והאם זה שלב בטיפול הסיני ואין לי ממה לדאוג? האם להתחיל את הטיפול התרופתי שנותן לי הרופא או לחכות, וכמה זמן כדאי לחכות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מוקדם ודיקור
יוסי פתאל30/08/2009שלום לך,
ראשית הסירי דאגה מליבך, הכל מסתדר ומתח רק מחמיר את המצב.
מחזור של 25 יום הוא מחזור עם נטייה להיות מחזור קצר. אחת הסיבות למחזור קצר היא חום. כשהמחזור קצר הביוץ מוקדם יותר משום שהביוץ הוא שקובע את אורך המחזור. כשהביוץ מוקדם בד"כ הזקיקים לא גדלים מספיק וכן גם הרירית. יכול להיות שניסיון לחזק או להניע התקעות הוסיפו חום שגרם להאצה של התהליכים ולהקדמת הביוץ כאשר הזקיקים לא התפתחו מספיק, אם הכן זה מה שקרה. האם המרפא שלך מתמחה בפוריות ?
בקשר להורמונים, בד"כ נותנים תחילה איקקלומין שהוא מחמם ומיבש את הרירית ואני לא חושב שמתאים לך. אם החלטת לקחת הורמונים, תאמרי לרופא שלך שאת מעדיפה לדלג על השלב של האיקקלומין ולתת הורמונים אחרים יחד עם מעכבי ביוץ.
הסירי ספק מלבך, הכל יסתדר בדרך זו או אחרת
המון הצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אנסה..
אור31/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)