מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור אחרי החזרת עובריםיעל03/02/2010
שלום
אני צריכה לעבור החזרת עוברים ביום שישי אבל המטפל שלי לא עובד ביום זה ומוכן לקבל אותי רק ביום א בצהריים. האם זה משנה לטיפול או שעדיף לי לכשת למטפל אחר שיקבל אותי ישר אחרי ההחזרה
בברכה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אחרי החזרת עוברים
יוסי פתאל03/02/2010מיכל שלום,
הטיפול אחרי החזרת עוברים יעיל יותר ככל שהוא צמוד יותר למועד ההחזרה. אם ברצונך לעשות טיפול אצל רופא סיני אחר, אני ממליץ לך לידע את המטפל שמכיר אותך כדי שיחליפו בינהם כמה מילים על מצבך.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
יעל04/02/2010הי
דיברתי שוב עם המטפל שלי והוא לא מסכים להיפגש איתי ביום של ההחזרה. והוא אמר שאין חשיבות ליום וגם כמה ימים אחרי זה בסדר. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואני מאוד בלחץ מהמצב כי הסיבה שפניתי אליו הייתה תמיכה בתהליך הivf. ועכשיו אין לי מה לעשות..אשמח מאוד אם תוכל להמליץ לי על רופא סיני שמתמחה בפוריות.
בתודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה
יאשי ברייב04/02/2010שלום מיכל
ישנן אסכולות שונות ברפואה הסינית כמו בכל תחום של הרפואה מכיוון שהדברים הם מאוד אינדיבידואליים ומשתנים ממטופל למטופל.
גם אני כמו המטפל שלך גורס שזה לא משנה מכיוון שגם כך את נמצאת בתמיכה של טיפול ברפואה סינית האפקט של דיקור הוא אפקט מתמשך. אין משמעות בין האפקט של הדיקור ב 12 השעות הראשונות לבין 72 שעות אח"כ.
מקווה שנחה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)