שחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    תמר
    26/05/2010

שלום- לאחר מספר שנים של לקיחת גלולות אובחנתי בגיל 21 כבעלת שחלות פוליציסטיות גם ע"פ פרוליפ הורמונלי וגם US. היום בת 27, מנסים שנה להיכנס להריון, אך אין לי מחזור טבעי כל התקופה (ומכאן גם ביוץ אם הבנתי נכון?) . ביצעתי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי, לאחר לקיחת דופסטון להבאת מחזור. לאחר הכדורים מחזור בקושי הגיע , רק הכתמות קלות, ובבדיקת הדם הפרופיל ע"פ הרופא תקין לחלוטין. האם בדיקת הדם הושפעה מלקיחת הכדורים ? האם שיטות טיפול ברפואה סינית יכולות לסייע במצב כזה? בעצם שנים ללא מחזור וללא ביוץ ספונטני כלל
    אני מהצפון בקופ"ח מאודחת, אשמח אם גם יש לך המלצות..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

יוסי פתאל
    27/05/2010

שלום רב,
    המצב נובע מחוסר איזון הורמונלי, כך שישנם הרבה זקיקים קטנים ולא מתפתח זקיק מוביל שמתבייץ לבסוף וכ14 יום לאחר מכן (אם אין הריון) רמת ההורמונים יורדת ןמופיע הוסת. רירית הרחם מושפעת מגדילת הזקיקים ואצלח הם לא גדלו ומכאן הדימום המועט. יתכן והבדיקות הושפעו מהגלולות שלקחת, אך לא בהכרח. אני נמצא ברמת השרון, תבדקי עם יאשי ברייב שמנהל איתי את הפורום אם יוכל לטפל בך,הוא גר בצפון.
    בהצלחה
    יוסי פתאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה