מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות פולציסטיות ודיקורנירי14/11/2007
יוסי שלום,
אני בת 20 ומגיל 16 פסק לי בפתאומיות המחזור לאחר שנה ומאז אני מטופלת אצל גניקולוגית ועברתי בדיקות הורמונליות לפני כשבועיים ואובחנו אצלי שחלות פולציסטיות (לפי רמת הlh הגבוהה)חוץ מרמת הlh שאר הנתונים " תקינים .לא סבלתי אף פעם מבעיית משקל או שיעור יתר ואני בחורה רזה שאוכלת טוב..המליצו לי להתחיל דיקור סיני ורציתי לדעת עד כמה זה באמת יכול לעזור לי משום שאני קצת ספקנית לגבי זה, שהרי 4 שנים אין לי מחזור ואף אחד לא יודע להסביר לי כיצד זה יעזור לבעיה שלי ..אשמח לדעתך ולקצת פרטים לגבי הדיקור וגם אם אני מתחילה כעת ומפסיקה בעוד חודשיים כי אני נוסעת לכמה חודשים לעבוד באילת (אני גרה בצפון) האם זה יפגע בטיפול ועדיף בכלל לא להתחיל כעת
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פולציסטיות ודיקור
יוסי פתאל14/11/2007נירי שלום,
רמת LH גבוה מצביע כמובן על חוסר איזון הורמונלי. בטיפול בדיקור סיני יחד עם צמחי מרפא אני פועל לאיזון הורמונלי. מניסיון בטיפול בהמון נשים עם שחלות פוליציסטיות הטיפול מאוד יעיל. עקרונית את יכולה להתחיל טיפול למשך חודשיים ולהמשיך אותו , בזמן שהותך באילת, עם צמחים בלבד, כך שנסיעתך אינה גורם מפריע להתחלת טיפול.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)