שחלות פולציסטיות ודיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פולציסטיות ודיקור
    נירי
    14/11/2007

יוסי שלום,
    אני בת 20 ומגיל 16 פסק לי בפתאומיות המחזור לאחר שנה ומאז אני מטופלת אצל גניקולוגית ועברתי בדיקות הורמונליות לפני כשבועיים ואובחנו אצלי שחלות פולציסטיות (לפי רמת הlh הגבוהה)חוץ מרמת הlh שאר הנתונים " תקינים .לא סבלתי אף פעם מבעיית משקל או שיעור יתר ואני בחורה רזה שאוכלת טוב..המליצו לי להתחיל דיקור סיני ורציתי לדעת עד כמה זה באמת יכול לעזור לי משום שאני קצת ספקנית לגבי זה, שהרי 4 שנים אין לי מחזור ואף אחד לא יודע להסביר לי כיצד זה יעזור לבעיה שלי ..אשמח לדעתך ולקצת פרטים לגבי הדיקור וגם אם אני מתחילה כעת ומפסיקה בעוד חודשיים כי אני נוסעת לכמה חודשים לעבוד באילת (אני גרה בצפון) האם זה יפגע בטיפול ועדיף בכלל לא להתחיל כעת
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פולציסטיות ודיקור

הוספת תגובה

• שחלות פולציסטיות ודיקור

יוסי פתאל
    14/11/2007

נירי שלום,
    רמת LH גבוה מצביע כמובן על חוסר איזון הורמונלי. בטיפול בדיקור סיני יחד עם צמחי מרפא אני פועל לאיזון הורמונלי. מניסיון בטיפול בהמון נשים עם שחלות פוליציסטיות הטיפול מאוד יעיל. עקרונית את יכולה להתחיל טיפול למשך חודשיים ולהמשיך אותו , בזמן שהותך באילת, עם צמחים בלבד, כך שנסיעתך אינה גורם מפריע להתחלת טיפול.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה