פוריות וגיל האישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות וגיל האישה
    ויקה
    12/09/2010

שלום,

אני בת 31.8. אני מנסה להרות . אבל כל פעם סביב מועד מביוץ לא יוצא לנו לקיים יחסי מין.

גם אתמול, היו כל הסימנים לביוץ, כגון כאבי בטן, הפרשות שקופות מוגברות , והיינו בסיטואציה ובמקום שלא יכולנו לנצל את הרגע.

אני מודאגת מבחינת הגיל שלי. אני אוטוטו מתקרבת לגיל 32. עדיין ללא הריונות קודמים. אני פוחדת

שחלילה אני מאחרת את הרכבת. מאחר ואני רוצה כמה ילדים.

אני כל הזמן לחוצה בגלל זה. אני פוחדת שלא אהיה פוריה מספיק.

האם בגיל שלי הפוריות יורדת? האם נשאר לי מספיק זמן להרות כמה הריונות? אני כל כך מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות וגיל האישה

הוספת תגובה

• פוריות וגיל

יאשי ברייב
    12/09/2010

שלום לך המודאגת
    קודם כל תרגעי. ידוע שלחץ נפשי רק מעקב את התהליכים הטבעיים (בין השאר בגלל שבמצבי דחק מופרשים הורמוני סטרס שמפריעים מאוד...)
    את עדיין צעירה ויש לך שנים רבות שבהן תוכלי למלא קבוצת כדורגל קטנה או לפחות שחקני ספסל.
    אחד מחוקי היסוד להבאת ילדים זה מפגש ביצית וזרע. אז במקום לדאוג ולהתפלל שזה יצליח כדאי להפנות משאבים לזמינות גבוהה יותר של יחסים ואהבה.
    אני ממליץ לך לטפל בפן הנפשי רגשי שלך, בהנחה שהפיזי בסדר, ודיקור יכול מאוד לעזור לך להשיג את האיזון בין הפיזי לשאר הרבדים.

בהצלחה

יאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה