מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 35 ללא מחזוראצילה13/09/2010
היי
בת 35 נשואה
אין לי מחזור כבר שנתיים
אני מטופלת אצל רופאים פרטים ורק לאחר נטילת כדורים
אני מקבלת דימום מועט
אף אחד לא נותן פיתרון ולא יודע להסביר למה זה קורה
יש לי בעיה כנראה עם הפרוגסטרון
חברים המליצו לי לעשות דיקור סיני
אני לא מבינה דבר בנושא.
היש מישהו שיכול לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור מוקדם
יוסי פתאל13/09/2010שלום לך,
האם עשית פרופיל הורמונלי ? מה רמת ה FSH ?
בטיפול ברפואה סינית אני מאבחן את הסיבה מהפן האנרגתי ומטפל בהתאם, אשמח לעזור.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נועה02/10/2010שלום אצילה
הסיבות לחוסר הסדירות יכולות להיות מגוונות ורבות, מבעיה הורמונאלית (דוגמת שחלות פוליציסטיות), דרך חוסר איזון בבלוטת התריס בעיות במבנה רחם,ועוד רבות.
מבחינה סינית, נדרשים מספר תנאים על-מנת שיתקיים מחזור. לדוגמה צריך שתהיה כמות מספקת של דם בגוף. במקביל דרושה רמת אנרגיה מסוימת שמניעה אותו החוצה. התנועה באיזור הרחם צריכה להיות חלקה על-מנת להזין הרחם. בתשאול מפורט ניתן לאבחן מהי הבעיה ולטפל בה בדיקור וצמחי-מרפא.
הבנתי שהיית רוצה לדעת יותר לגבי המצב האיניבידואלי שלך, אך רק לשם כך נדרש תשאול ואבחון מפורטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת ווסת
רועי סופר04/10/2010אצילה שלום
הפסקת ווסת מוקדמת (נקרא גם Premature Menopaus), יכולה לנבוע ממס' סיבות, כאשר הנפוצה בהן הינה חוסר תקשורת בין ההיפופיזה (בלוטה במוח המייצרת הורמונים) לבין השחלות. הסבר קצר: לצורך תפקוד הומונלי תקין, ישנה תקשורת בין השחלות לבלוטת ההיפופיזה שבמח. ישנן סיבות שונות מדוע תקשורת זו נפגעת, אך הנפוצה ביותר (בעידן זה) הינהשימוש ממושך בגלולות למניעת הריון. אלו מפסיקות את התקשורת בין המוח לשחלות ועל כן, המוח אינו מייצר את ההורמונים הדרושים לתהליך המחזור התקין והשחלות מתנוונות אט אט ואינן מייצרות את ההורמונים שלהן. לרוב, את הנ"ל ניתן לדעת ע"י בדיקת הפרופיל ההורמונלי.
גורם נוסף הינו היבט משפחתי והייתי מברר אצל אימך ו/או סבתך מתי להן הפסיק הווסת, אולם הגיל אותו את מציינת נחשב מוקדם בכל מקרה.
כמובן שישנן סיבות נוספות, אך אלו מצריכות אבחנה אישית וציינתי כאן את העיקרית והנפוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)