בת 35 ללא מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 35 ללא מחזור
    אצילה
    13/09/2010

היי
    בת 35 נשואה
    אין לי מחזור כבר שנתיים
    אני מטופלת אצל רופאים פרטים ורק לאחר נטילת כדורים
    אני מקבלת דימום מועט
    אף אחד לא נותן פיתרון ולא יודע להסביר למה זה קורה
    יש לי בעיה כנראה עם הפרוגסטרון
    חברים המליצו לי לעשות דיקור סיני
    אני לא מבינה דבר בנושא.
    היש מישהו שיכול לעזור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 35 ללא מחזור

הוספת תגובה

• הפסקת מחזור מוקדם

יוסי פתאל
    13/09/2010

שלום לך,
    האם עשית פרופיל הורמונלי ? מה רמת ה FSH ?
    בטיפול ברפואה סינית אני מאבחן את הסיבה מהפן האנרגתי ומטפל בהתאם, אשמח לעזור.
    בהצלחה
    יוסי פתאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נועה
    02/10/2010

שלום אצילה
    הסיבות לחוסר הסדירות יכולות להיות מגוונות ורבות, מבעיה הורמונאלית (דוגמת שחלות פוליציסטיות), דרך חוסר איזון בבלוטת התריס בעיות במבנה רחם,ועוד רבות.
    מבחינה סינית, נדרשים מספר תנאים על-מנת שיתקיים מחזור. לדוגמה צריך שתהיה כמות מספקת של דם בגוף. במקביל דרושה רמת אנרגיה מסוימת שמניעה אותו החוצה. התנועה באיזור הרחם צריכה להיות חלקה על-מנת להזין הרחם. בתשאול מפורט ניתן לאבחן מהי הבעיה ולטפל בה בדיקור וצמחי-מרפא.
    הבנתי שהיית רוצה לדעת יותר לגבי המצב האיניבידואלי שלך, אך רק לשם כך נדרש תשאול ואבחון מפורטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ווסת

רועי סופר
    04/10/2010

אצילה שלום
    הפסקת ווסת מוקדמת (נקרא גם Premature Menopaus), יכולה לנבוע ממס' סיבות, כאשר הנפוצה בהן הינה חוסר תקשורת בין ההיפופיזה (בלוטה במוח המייצרת הורמונים) לבין השחלות. הסבר קצר: לצורך תפקוד הומונלי תקין, ישנה תקשורת בין השחלות לבלוטת ההיפופיזה שבמח. ישנן סיבות שונות מדוע תקשורת זו נפגעת, אך הנפוצה ביותר (בעידן זה) הינהשימוש ממושך בגלולות למניעת הריון. אלו מפסיקות את התקשורת בין המוח לשחלות ועל כן, המוח אינו מייצר את ההורמונים הדרושים לתהליך המחזור התקין והשחלות מתנוונות אט אט ואינן מייצרות את ההורמונים שלהן. לרוב, את הנ"ל ניתן לדעת ע"י בדיקת הפרופיל ההורמונלי.
    גורם נוסף הינו היבט משפחתי והייתי מברר אצל אימך ו/או סבתך מתי להן הפסיק הווסת, אולם הגיל אותו את מציינת נחשב מוקדם בכל מקרה.
    כמובן שישנן סיבות נוספות, אך אלו מצריכות אבחנה אישית וציינתי כאן את העיקרית והנפוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה