דיקור ופוריות- האם להמשיך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור ופוריות- האם להמשיך?
    דינה
    25/11/2010

שלום,
    אני עשיתי בעבר 3 טיפולי פוריות עם הזרקה לרחם (IUI) וטיפול IVF אחד, ללא הצלחה. לקראת הטיפול הבא קיבלתי הורמונים שלא הפיקו תגובה והטיפול הופסק. החלטתי להתחיל טיפול בדיקור ולהקפיד על תזונה. לאחר כחודש טיפול עשיתי בדיקת דם (בזמן מחזור) לרמת הורמונים. הרופא טוען שבגלל יחס לוקה בין תוצאת ה-LH ל- FSH אין טעם להמשיך בטיפולים וכדאי לברר על תרומת ביצית.
    האם יש טעם להמשיך בטיפולי דיקור? האם רמת ההורמונים יכולה עדיין לשתנות בעיקבות טיפול רציף/ אינטנסיבי?
    אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיקור ופוריות- האם להמשיך? - תגובה

יאשי ברייב
    28/11/2010

שלום דינה
    לא ציינת את גילך, ערכים הורמונליים בבדיקות שעשית, האם יש עבר של הריון, תוצאות אולטרסאונד וכדומה.

יאשי ברייב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור ופוריות-האם להמשיך?

דינה
    28/11/2010

תודה על ההיענות ולהלן הפרטים החסרים-
    אני בת 40 ללא הריון בעבר. תוצאות הבדיקות ההורמונליות הן-
    E-2- 223.0
    LH- 5.11
    FSH- 9.49
    PROLACTIN- 506.7
    PROGESTERONE- 1.12
    תוצאות האולטרסאונד מהטיפול ההורמונלי שהופסק הראה זקיק אחד בכל שחלה, הגודל המירבי הגיע ל-7 מ"מ וגם לא נוצרו עוד זקיקים. רירית הרחם היתה בעובי 7-8 (לא זוכרת במדויק).
    הבדיקות נעשו ביום ה-3 לוסת לאחר איחור של שבועיים של המחזור לאחר הפסקת הטיפול ההורמונלי. (לרב המחזור שלי מאד סדיר- כל 28 יום).
    שוב תודה, דינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור ופוריות-האם להמשיך? - תגובה

יאשי ברייב
    28/11/2010

הי דינה
    ע"פ הנתונים ששלחת, הערכים נראים בסדר גמור, את מקבלת מחזור כל 28 ימים וזה כשלעצמו סימן שיש לך ביוץ כל חודש. אולי את צריכה רופא יותר אופטימי מהנוכחי.
    אני חושב שבמקרה שלך יש לך חומר גלם שאפשר לעבוד איתו וממליץ להמשיך עם רפואה סינית. את צריכה לשתף את המטפל שלך בתסכולייך מהסימפטומים שלא עוברים.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה