מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענייני מחזור בגיל אחרי 40ציפי26/11/2010
שלום,
האם אתה נותן ייעוץ גם בנושא מחזור? אם כן
אני בת 42 אחרי 2 לידות שאחרון נעשה ע"י טיפולי פוריות עקב חצוצרות סתומות.
יש לי שרירן ובשנתיים האחרונות המחזור שלי מתארך ל-10 ימים 3 ימים כתמים חומים
יום הפסקה 3 ימי מחזור מלאים ושוב כתמים חומים.
רופא הנשים שלי המליץ על מירנה התקן תוך רחמי לקצר את משך המחזור או כדורי פרוגסטרון. אינני מעוניינת לקחת הורמונים ואני מאמינה ברפואה הסינית טיפלתי בעבר
ובהצלחה בבעיות שונות. חשוב לי לציין שבמהלך המחזור אני חשה משיכות מהגב התחתון כלפי הרגליים,עייפות ולעיתים כאבי ראש מגרנטיים. רציתי לדעת על איזה טיפול אתה הייתה ממליץ לי, מה פשר תופעת המחזור הארוך. כן אציין שהמחזור האחרון הקדים לי בשבוע עד כה אני מקבלת מחזור קבוע ללא גלולות.
אודה לתשובתך.
בברכה
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענייני מחזור בגיל אחרי 40 - תגובה
יאשי ברייב28/11/2010שלום ציפי
לפי התיאור שלך יש מקום לסנכרן את הגוף שלך כמיקרוקוסמוס לאנרגיה המקרוקוסמית. כלומר לתנודת היקום. אצל נשים זה פשוט המחזור צריך להיות מתואם ע"פ מחזור הירח. חסימות אנרגתיות בכבד עם חולשת דם אולי זה הביטוי הפיזיולוגי של התסמינים. בכל מקרה צריכה אבחון מקיף ועיקרון טיפולי בהתאם.
בריאות ואהבה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)