מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור לשיפור איכות הבציותמאיה16/12/2010
שלום
אני בעוד חודשים וחצי אהיה בת 43. הנני בחורה רווקה מגיל 37 בטיפולי פוריות כרגע בהפסקה.
בעברי שני הריונות אחד בגיל 37 שהסתים בשבוע 9 וחצי. מהזרעה ללא הורמונים. השני מבן זוג באפן ספונטני (שהיה לי) בגיל 40 .היה שק הריון ללא עובר. שאלותי הן: מאוד חוששת מהורמונים. בשל הלחץ המסיבי של הרופאים לקחתי הורמונים. הם גרמו לי תופעות לואי כגון: הפסקת מחזור (לאחר איקקלומין) והשמנה. מה גם שסבתי ואימי נפטרו מסרטן הקיבה ואני מאוד חוששת לחלות במחלה.
שוקלת לעבור לתרומת ביצית. בעבר עשיתי אי וי אף על בסיס טיבעי. מאוד חוששת כי איכות הבציות תניב עובר לא תקין. מה המלצה? האם כדאי לנסות טיפול אי וי אף ללא הורמונים אלה, רק בעזרת דיקור?
האם הטיפול יכול להשפיע על איכות הבציות ולהוריד את הסיכוים לעובר שאינו תקין.
האם אפשרי לעבור טיפול ללא הורמונים (מלבד אויטרל).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לפוריות
יאשי ברייב16/12/2010מאיה שלום
אפשר ע"י דיקור לשפר את איכות הביציות ולמנף את כל התהליך שאמור לקרות באופן טבעי ובלבד שהטיפול יכוון לסיבות השורשיות שבגללן במציאות חייך נוצר קושי באפשרות שלך להכיל חיים. הטיפול ההורמונלי, לעתים, קשה מדי ולא מתאים לתדרים של כל אחת ובגלל זה אחוזי ההצלחה נמוכים ודורשים נסיונות חוזרים המתישים את הגוף ומפנים את תשומת הלב במקום למהות, לכלי. כלומר לחלק הפיזי של האדם. לכן ע"י חיבור פנימי ותמיכה בחיצוני יגברו הסיכויים שלך להיות אימא וזה בהחלט אפשרי.
להקשיב לקולך הפנימי יכולה להיות התחלה טובה.
שלום ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)