דיקור לשיפור איכות הבציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור לשיפור איכות הבציות
    מאיה
    16/12/2010

שלום
    אני בעוד חודשים וחצי אהיה בת 43. הנני בחורה רווקה מגיל 37 בטיפולי פוריות כרגע בהפסקה.
    בעברי שני הריונות אחד בגיל 37 שהסתים בשבוע 9 וחצי. מהזרעה ללא הורמונים. השני מבן זוג באפן ספונטני (שהיה לי) בגיל 40 .היה שק הריון ללא עובר. שאלותי הן: מאוד חוששת מהורמונים. בשל הלחץ המסיבי של הרופאים לקחתי הורמונים. הם גרמו לי תופעות לואי כגון: הפסקת מחזור (לאחר איקקלומין) והשמנה. מה גם שסבתי ואימי נפטרו מסרטן הקיבה ואני מאוד חוששת לחלות במחלה.
    שוקלת לעבור לתרומת ביצית. בעבר עשיתי אי וי אף על בסיס טיבעי. מאוד חוששת כי איכות הבציות תניב עובר לא תקין. מה המלצה? האם כדאי לנסות טיפול אי וי אף ללא הורמונים אלה, רק בעזרת דיקור?
    האם הטיפול יכול להשפיע על איכות הבציות ולהוריד את הסיכוים לעובר שאינו תקין.
    האם אפשרי לעבור טיפול ללא הורמונים (מלבד אויטרל).
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיקור לפוריות

יאשי ברייב
    16/12/2010

מאיה שלום
    אפשר ע"י דיקור לשפר את איכות הביציות ולמנף את כל התהליך שאמור לקרות באופן טבעי ובלבד שהטיפול יכוון לסיבות השורשיות שבגללן במציאות חייך נוצר קושי באפשרות שלך להכיל חיים. הטיפול ההורמונלי, לעתים, קשה מדי ולא מתאים לתדרים של כל אחת ובגלל זה אחוזי ההצלחה נמוכים ודורשים נסיונות חוזרים המתישים את הגוף ומפנים את תשומת הלב במקום למהות, לכלי. כלומר לחלק הפיזי של האדם. לכן ע"י חיבור פנימי ותמיכה בחיצוני יגברו הסיכויים שלך להיות אימא וזה בהחלט אפשרי.
    להקשיב לקולך הפנימי יכולה להיות התחלה טובה.

שלום ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה