שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מאיה
    15/02/2011

אני בת 43 בסוף החודש. לאחר 6 שנים בטיפולים 2 הריונות על בסיס טיבעי שהסתימו בהפלה. לאחרונה F/ S/Hמאוד גבוב. 14,18,20. בדרך כלל מחזור מאוד סדיר. בחודש שעבר הירגשתי מוזר : סבלתי מנביחות. כרגע לאחר שבועים וקצת מרגישה שצריכה לקבל. היה מעו מאוד דימום הבנתי שאני צריכה לעבור לתרומה. אך מאוד רוצה על בסיס טיבעי. מאוד חוששת שאני מגיעה לגיל הבלות. האם ישנה אפשרות לסדר את המחזור באמצעות דיקור סיני? האם כדאי לפנות לטיפול עכשיו או לחכות למחזור שאגיע. הכוונה היא לחזור לטיפולים בעוד חודש חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תיקונים

מאיה
    15/02/2011

גבוה ולא גבוב
    נפיחות ולא נביחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט ולא מאו

מאיה
    15/02/2011

יגיע ולא אגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH

יוסי פתאל
    15/02/2011

שלום רב,
    טיפול ע"י ממוחה לפוריות ברפואה הסינית יכול בהחלט לשפר את תגובת השחלות ובכך להוריד את רמת ה FSH .
    בהצלחה
    יוסי פתאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה