חום השחר בזמן דיקור סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום השחר בזמן דיקור סיני
    גלי
    22/02/2011

שלום אני חדשה בנושא הדיקור הסיני התחלתי לעבור דיקור כי איני מצליחה להרות כבר שנה.
    עברתי את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין זה כנראה ממש של לחץ.
    המטפל שלי ביקש שאמדוד חום כל בוקר התחלתי ביום ה 10 לאחר המחזור אומרים ואחרי הביות החום אמור לעלות אצלי הוא עלה מ 36.4 ל 37.00 ואח"כ ירד 36.8 וכך נישאר עד היום (יומיים לפני מחזור צריכה לקבל 24.2) האם זה אומר שיש בשורות טובות או שלא תמיד החום גוף מדויק. (אני מודדת כל יום באותה שעה.
    יום טוב
    מחכה לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום השחר בזמן דיקור סיני

הוספת תגובה

• חום השחר - תגובה

יאשי ברייב
    22/02/2011

שלום גלי
    מדידת החום לקראת ביוץ נותן תמונה כללית של הופעת הביוץ ונראה שהכל בסדר אצלך.
    כמו שכתבת, מרגיש שאת צריכה לעבוד על רוגע נפשי שכן הורמוני סטרס יכולים להוות מכשול ולשבש את התהליך הטבעי.

אהבה ושלווה

יאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גלי
    22/02/2011

תודה על התגובה המהירה...
    איך עובדים על רוגע נפשי אני מנסה לעשות את זה אבל ממש קשה לי כל פעם
    בשבוע שאני אמורה לקבל מחזור אני בלחץ כן אקבל לא אקבל...
    :( מה עושים?

גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה - תגובה

יאשי ברייב
    22/02/2011

הלחץ שאת מתארת הוא לחץ נרכש. כלומר במהלך חייך רכשת הרגלים של פחד מאיבוד שליטה עד כדי קושי לסמוך על תהליך שאמור להיות מהנה וקליל. באותה מידה אפשר ורצוי לעשות תהליך לכיוון השני ואי אפשר לעשות את זה בהתכתבות. אשמח לעזור לך. תפני אלי בטלפון ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה