מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפריות ללא זריקותשחא22/03/2011
שלום, אני מנסה להכנס להריון כבר זמן רב, עד עכשיו טופלתי בדיקור וצמחים - עדין מוקדם לדעת אם משפיע - אבל עדין אין הצלחה. אני חוששת לפנות להפריות -כפי שממליצים הרופאים - משום שאני לא רוצה להכניס את כל הזריקות האלו לגוף שלי שהוא לתקוותי בתהליך של שיקום. מצד שני הזמן לא לטובתנו (שנינו בני 36) - האם לידיעתכם ניתן לעבור הפריות ללא מתן זריקות ליצירת עודף ביציות ופשוט לשאוב את הביצית החודשית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריות ללא זריקות - תגובה
יאשי ברייב22/03/2011שלום שחא
חסרים לי נתונים של פרופיל הורמונלי ומצב הזקיקים וכמה זמן אתם מטופלים ברפואה סינית ומה מצב הזרע. בכל מקרה הדיקור מאוד יעיל להבשלת ביציות.
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים
שחא22/03/2011תודה על התגובה. הגוף שלי מייצר ביציות כל חודש, יש בעיה של חסימה בשחלה אחת, לכם אני מטופלת בדיקוא וצמחים כדי לנסות לפתור את זה, אולם גם הזרע של בעלי חלש ( עדין בתחום הנורמה לדרי הרופאים) ולכן בחשש רב יתכן ונצטרך הפריה. בכל זאת לא מעונינת בייצור יתר של ביציות וכדומה ולכן מנסה להבין אם ניתן להסתפק בביצית אחת החודשית... אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים - תגובה
יאשי ברייב24/03/2011שחא שלום
בכדי להיכנס להריון צריך רק ביצית אחת והרבה תאי זרע כדי שאחד יוכל להיות הנבחר. לכן גם בן זוגך צריך חיזוק ובתמיכה נכונה התנאים הללו יכולים להספיק כדי שהטבע יעשה את שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)