הפריות ללא זריקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריות ללא זריקות
    שחא
    22/03/2011

שלום, אני מנסה להכנס להריון כבר זמן רב, עד עכשיו טופלתי בדיקור וצמחים - עדין מוקדם לדעת אם משפיע - אבל עדין אין הצלחה. אני חוששת לפנות להפריות -כפי שממליצים הרופאים - משום שאני לא רוצה להכניס את כל הזריקות האלו לגוף שלי שהוא לתקוותי בתהליך של שיקום. מצד שני הזמן לא לטובתנו (שנינו בני 36) - האם לידיעתכם ניתן לעבור הפריות ללא מתן זריקות ליצירת עודף ביציות ופשוט לשאוב את הביצית החודשית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריות ללא זריקות

הוספת תגובה

• הפריות ללא זריקות - תגובה

יאשי ברייב
    22/03/2011

שלום שחא
    חסרים לי נתונים של פרופיל הורמונלי ומצב הזקיקים וכמה זמן אתם מטופלים ברפואה סינית ומה מצב הזרע. בכל מקרה הדיקור מאוד יעיל להבשלת ביציות.

בריאות ואהבה

יאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים

שחא
    22/03/2011

תודה על התגובה. הגוף שלי מייצר ביציות כל חודש, יש בעיה של חסימה בשחלה אחת, לכם אני מטופלת בדיקוא וצמחים כדי לנסות לפתור את זה, אולם גם הזרע של בעלי חלש ( עדין בתחום הנורמה לדרי הרופאים) ולכן בחשש רב יתכן ונצטרך הפריה. בכל זאת לא מעונינת בייצור יתר של ביציות וכדומה ולכן מנסה להבין אם ניתן להסתפק בביצית אחת החודשית... אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים - תגובה

יאשי ברייב
    24/03/2011

שחא שלום
    בכדי להיכנס להריון צריך רק ביצית אחת והרבה תאי זרע כדי שאחד יוכל להיות הנבחר. לכן גם בן זוגך צריך חיזוק ובתמיכה נכונה התנאים הללו יכולים להספיק כדי שהטבע יעשה את שלו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה