מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה עולה? ואם יש השתתפות מהקופה?עמק יזרעאל129/05/2011
אני עולה חדשה כבת 40 אין באפשרותי טיפולים יקרים. אני אחרי 2 הפריות שלא צלחו. הביצית לא טובה המליצו על תרומה . רוצה לנסות שוב הפריה. האם יש סיכוי? ה fsh גבוה ועולה כרגע 14.8 מה עושים יש פתרון האם תוכלו לעזור תודה מה ממליץ? יש אוכל מסוים שיכול לעזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עולה? ואם יש השתתפות מהקופה? - תגובה
יאשי ברייב30/05/2011שלום לך
הטיפולים ברפואה סינית יכולים לעזור להורדת fsh וכמו כן יכולים לקדם משמעותית את התהליך. טיפולים יכולים לנוע בין 250 ל 450 שח וישנם טיפולים שמתבצעים במסגרת ״דיקור קהילתי״ שעלותו יכולה לנוע סביב 100 שח. תדירות הטיפולים יכולה לנוע בין טיפול פעם בשבוע לטיפול פעם בשבועיים ולעיתים יותר. תלוי בהחלטת המטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שמחה לטיפול
עמק יזרעאל130/05/2011אני עולה חדשה הייתי מאוד שמחה לטיפול ולעזרה אבל אין באפשרותי לממן את הטיפולים. אין לי כסף. אני צריכה טיפולי פוריות ודוחה כי אין לי כסף. הלוואי שאוכל אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שמחה לטיפול - תגובה
יאשי ברייב30/05/2011איפה את מתגוררת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
עמק יזרעאל131/05/2011אני מתגוררת בעפולה מה עושים? ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
יאשי ברייב31/05/2011תתקשרי אלי ואנסה למצוא לך מטפל/ת באיזורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
עמק יזרעאל101/06/2011שלום לך רציתי לשאול ואם וכמה זה יעלה טיפול. אין לי אפשרות לטיפול בכסף. וגם לא רוצה להרגיש חייבת לא נעים לי מה עושים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
עמק יזרעאל102/06/2011מתי ליתקשר אליך. ואם הטיפול חינם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)