מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתג'סיקה26/10/2011
שלום רב
יש לי תינוקת בת 8 חודשים וכלב מגזע דוג דה בורדו בן 4 שעד עכשיו היה התינוק של הבית.
בהתחלה הוא קיבל יפה את התינוקת וכיבד את המקום שלה, רק לא היה מעוניין בשום אינטרקציה איתה.
לפני כחודש הוא התחיל לאכול לה את הצעצועים, ובכל פעם שאני נמצאת ברצפה איתה הוא רק מסביבה , רופץ מעליה, נובח עליה וכו', חשוב לציין שלא מנסה לנשוך אבל כן משחק עם השיניים בקרבתה.
אני לא יודעת מה לעישות, תקופה ארוכה ההליכות היומיות איתו פסקו, אך בתקופה האחרונה בעלי משתדל לטייל איתו כמה שיותר.
אני מודה שתשומת הלב שלי כלפיו ירדה, הילדה קטנה וצריכה הרבה תשומת לב ולרב אני יותר כועסת עליו מאשר מתפנה עליו.
בקצב הזה נצטרך למסור אותו ואני כל כך לא רוצה להגיעה לזה.
האם ניתן להציל את המצב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור28/10/2011שלום ג'סיקה,
הסיטואציה אותה את מתארת מתרחשת פעמים רבות בשלב כזה או אחר עם הבאת תינוק חדש הביתה. במצבים אלו אחד הדגשים העיקריים להתמודדות הנו אילוף של הכלב, במהלכו מלבד לרכוש את המיומנויות לציית לפקודות בסיסיות,להלך עם רצועה ללא משיכוה וכו, ישנו גם תהליך בעזרתו ה"מקום הבטוח" שאבד עבורו עם כניסת התינוק הביתה שב והופך להיות ברור יותר, כך ששני הצדדים מרויחים.
מומלץ לפנות למטפל התנהגותי או מאלף מומלץ-יש רבים כאלו ברשת (כדאי לקרוא ראשית המלצות)
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)