מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלקס לבןזאב22/02/2012
שלום,
מצ"ב תמונה של הכלב שלי , פוקס טרייר שיער זיפי, בן שנה וחצי.
האם הרפלקס הלבן יכול להעיד על קטרקט ?
יש לציין שהרפלקס מולד.
בתודה מראש,
זאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקס לבן - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור24/02/2012שלום זאב,
אנא נסה לצרף תמונה ממוקדת יותר של העין.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
זאב24/02/2012אני לא בטוח אם התמונה מספיקה כדי לאבחן , אך בכל מקרה זאת התמונה שמצאתי בנתיים..כשהיה גור.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן של קטרקט
זאב24/02/2012שלום,
גם בתמונה הנוספת לא רואים מספיק טוב את העין.
יש לי אופטלמוסקופ , איזה החזר אני אמור לקבל אם יש קטרקט ?
באופטלמוסקופיה על בני אדם כשמשליכים אור על הרשתית מקבלים החזר שחור(במקרה של קטרקט) אם יש עכירות במדיה , האם הנ"ל תקף בנוגע לכלבים ?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן של קטרקט - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור25/02/2012שלום זאב,
אנו משתמשים ב-slit lamp לאחר מידריאזיס של העין על מנת לבדוק את כל העדשה. כתלות באופי הקטרקט הוא עשוי לגרום ל: החזרת אור, שבירה או פיזורו.אם יש נוזלים בעדשה (וקואולות וכו') הם יראו כהים יותר עם הארה פוקאלית. אכן ידוע כי בין הגזעים עם פרדיספוזיציה לקטרקט (חשד להורשה אוטוזומלית) נמנה גם גזע כלבך, אולם באם הנך רוצה לדעת בוודאות כדאי לפנות לבדיקת עיניים אצל אופטמולוג וטרינרי מומחה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)