מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בית לחתולה עם גוריםשני27/09/2012
היי, אני רוצה לבנות בית חמים לאמא חתולה ולשלושת גוריה (בני חודשיים) מאחר והלילות נעשו קרים אני פוחדת שאחד הגורים ייכנס למכסה מנוע וכמובן שכשיגיעו הגשמים בית כזה יהווה פתרון טוב.
רציתי לדעת כמה דברים:
1. האם יש דרכים לחמם את הבית חוץ משמיכות?שמעתי על מנורות חימום.האם מומלץ?
2. אין לי איפה למקם את הבית חוץ מהחניה שלנו,היא לא מקורה. האם הרעיון לא טוב כלומר הרכב עלול להוות סכנה או שחתולים לומדים מהר? סליחה אם השאלה נשמעת מטופשת אני לא מבינה גדולה בחתולים.חשבתי פשוט לשים קורה קטנה רק מעל הבית.
3. מבחינת העירייה למשל, האם מותר למקם את הבית בחניה היא פתוחה וגלויה? הרי יש את החוק הזה שאסור לפגוע בדיגום של הבתים אבל מצד שני זו החניה שלנו..בקיצור אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית לחתולה עם גורים - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי27/09/2012שלום סופי,
ראשית כל הכבוד על התושיה והמאמץ.
המקום האידיאלי למיקום מחסה לאם ולגוריה יהיה שטח מקורה רחוק מכביש, חניה אינה מקום מומלץ שכן הגורים יכולים להדרס ולהכנס להתחמם מתחת למכונית חונה ואפילו תחת מכסה המנוע.
האם ישנה גינה או שטח פתוח בקרבת מקום? האם ישנו חדר מדרגת או מחסן? כל אחד מאלה ומקומות דומים יכולים להתאים בהחלט.
בנוגע לאבזור - שמיכות חמות (כגון שמיכות צמר או פליז) הן הדבר הכי מומלץ לצורך חימום. אם הגורים קטנים מאוד (מספר ימים עד שבועות) ניתן להניח מתחת לשמיכות בקבוק חם (יש לוודא שהבקבוק חמים בלבד - אינו חם מאוד במגע יד, ע"מ שלא לגרום לכוויות לגורים) את הבקבוק יש להניח מתחת לשמיכות ולא במגע ישיר עם הגורים. ישנן בשוק מנורות חימום אך אלו מומלצות לשימוש רק במקרים בהם יש השגחה צמודה רציפה שכן הן עלולות לגרום לחימום יתר ואף לשריפה בקלות רבה.
בהצלחה! ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)