כלב- צואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב- צואה

שלום יש לי קאנה קורסו בן כחצי שנה הוא אוכל רויאל קאנין ג׳אינט פאפי.. ולאחרונה יש משהו מוזר... הוא אוכל שלוש פעמים ביום ויוצא שלוש פעמים ביום בבוקר אני מוציא אותו הוא מטיל צואה פעמיים פעם אחת צואה קשה ממש ורגילה ובפעם השנייה זה מתחיל להיות יותר ויותר רך עד שזה מגיע לשלשול ממש מימי של טיפות. בצהרים הוא ממשיך כמו בבוקר בפעם השנייה מתחיל צואה רכה עד שלשול לא ממש נוזלי וכנל גם בערב סה״כ 4 צואות ביום שהראשונה בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב- צואה

הוספת תגובה

• צואה

דן
    27/01/2013

הי
    אני לא וט' אבל רציתי לשתף שכך קרה גם עם הגורה שלי
    לדעתי הצואה הרכה (במרקם משחתי) קורית כשהמזון פשוט לא נעכל מספיק או בגלל כמות גדולה של מזון או מספר פעמים של האכלות לא נכונה או שפשוט האוכל לא מתאים לו.
    בגזעים גדולים אני יודע שיש צורך לחלק את המזון בגלל חשש לסינדרום של "היפוך קיבה" כי בעקרון בגיל כזה נראה לי שניתן לצמצם את מספר האכלות כך שהמזון יישאר יותר בגוף ושהכלב יספיק לעכל אותו לפני שהוא מקבל מזון נוסף בשרשרת כזו שתגרום לו כל טיול להטיל את הגללים שעדיין לא עוכלו כמו שצריך ולגרום לצואה לא להתקשות מספיק.

חשוב גם להקפיד עם או בלי קשר לזה על פעילות גופנית מספקת של הכלב על מנת שחילוף החומרים יהיה יעיל.
    אין לי ניסיון עם גזעים גדולים אך מקווה שהארתי תעזור
    על כל פנים זה תהליך שאתה והכלב תלמדו להתגבר עליו וזה עובר.ץ
    ממליץ לך להתייעץ עם מגדלים מקצועיים לגבי האכלה וכל זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו