מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב מבוגר וכאבי פרקיםנחמה03/09/2013
שלום יש לי כלב מעורב מעל גיל 10 יש לו כאבי פרקים מדי פעם חמורים עד כדי שהוא צולע. הוא מקבל יוקנובה סניור שם יש גלוקוזאמין לגזע קטן- בינוני למרות ששוקל 29-30 ק"ג יש לו דלקת חניכיים כרונית קשה לו לאכול אבל הוא מסתדר ע"י הרטבה של האוכל ושיטות שונות..(יש לי עוד כלבה קטנה מאוד בת 8-9 לכן המזון לשניהם) האם יש מזון מומלץ אחר בגלל הבעיות בפרקים? יותר טוב? לכלב הגדול יש כנראה אלרגיה לעוף (למרות שהיוקנובה על בסיס עוף זה כנראה מוצר איכותי והוא בקושי מתגרד) הוטרינר המליץ על כדורי רימדיל או פרביקוקס אציין שעם שניהם חלה הטבה ניכרת בכאבים שלו (ולי כואב "בכיס...") וגם מסייע לדלקת חניכיים, אך הבנתי שהם פוגעים בכבד. כיצד ניתן להימנע מהפגיעה העתידית בכבד? האם במקום התרופות הללו ניתן לתת אטופן 400 או 600 של בני אדם? זה הרי אנטי דלקתי ולא סטרואידי...מנסיון שלי אני עם פיברומיאלגיה ודסקים פרוצים (אני נוטלת סימבלתה וליריקה ולעתים גם אטופן- אני והכלב באותו מצב רק שהוא מבוגר ואני רק בת 40....) תודה ובברכת שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון....
שירי03/09/2013הי,
לאחרונה הרדמנו גולדן בן 17............
נתנו לו כ-7 שנים רימידיל וגלוקוז אמין.
הוא התחיל לקבל בגיל 10 כמו שלך וזה אכן עוזר. זה עזר ממש עד גיל 15 בערך . כמובן שהמשכנו גם אחר כך אך זה כבר פחות עזר.
גם אני פחדתי מבעיות בכבד שמקושרות לעניין... אך בסופו של דבר נאלצנו להרדים דווקא בגלל סיבוכים שנבעו מחוסר יכולתו ללכת.
כמובן שעדיף שתתיעצי עם הוטרינר המטפל אבל מניסיוננו דעי שרימידיל אכן עוזר וכן העלות הכספית אכן גבוהה אך בגילאי הכלב שלך עושה את ההבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)