מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גולדנית חולהדב27/09/2013
שלום רב!
יש לי כלבת גולדן בת כשנה לפני כשלושה ימים התאבון שלה ירד.אתמול היא ממש לא זזה והייתה מאוד עיפה.היא נושמת בכבדות עם קצת צפצופים ויש לה הפרשות בעניים.לקחתי אותה היום לווטרינרית שלא ניראה לי מבינה יותר מידי.אחרי שהיא האמרה כול מחלה שיכולה להיות לכלב,היא נתנה לה זריקה אנטיביוטית וכן ציידה אותי בכדורים-דקסלין ומוקסיויט.נציין כי לפני כשבועיים וחצי הייתה מיוחמת והייתה עם גולדן שהגיע אלינו למטרת זיווג.יש עוד משהו שאני יכול לעשות?אני דואג שהווטרינרית לא כול כך יודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולדנית חולה - תגובה
ד''ר סמדר טל26/10/2013דב שלום,
ראשית, אני מקווה שמצבה של כלבתך לא התדרדר מאז כתיבת ההודעה, הפורום הנ"ל לא משמש למענה רפואי חירומי ולא תמיד יש ביכולתנו לענות על שאלות דחופות.
האם כלבתך מחוסנת באופן מלא? האם יתכן ונחשפה לרעלים שונים (רעל עכברים שפוזר בגינה)? האם מסתובבת חופשי או רק עם רצועה? האם יש הפרשות מאיבר המין שלה? יש לה חום?
המצב שתארת נשמע חמור למדי, וללא בדיקה של הכלבה לא נוכל לחוות דעתנו ולתת המלצות להמשך טיפול. אם אינך סומך על הווטרינרית שלך, יש לך אפשרות לפנות לווטרינר אחר עם ההיסטוריה הרפואית שלה, אך בכל מקרה נשמע שהיא צריכה אבחון מסודר וטיפול מתאים.
נשמח לעדכון לגבי מצבה היום!
רק בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)