נפיחות מתחת לעין - מצורפות תמונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות מתחת לעין - מצורפות תמונות
    יוסי
    12/06/2014

לפני כשלושה ימים התחילה נפיחות מתחת לעין לכלבה שלי.
    דבר ראשון פרטים על הכלבה: פקינזית מעורבת בת 10, מחוסנת ומעוקרת.
    הנפיחות התחילה בקטנה והייתי בטוח שהיא קיבלה מכה או משהו ושזה יעבור אבל אני עכשיו רואה שזה קצת מחמיר, והעין שלה חצי סגורה.
    שאלתי היא האם זה באמת יכול להיות אלרגיה, מכה, דלקת שעוברת או משהו שמצריך הליכה לוטרינר? יש טיפול שאני יכול לעשות בבית (לשים תיון על העין?)?
    חשוב לי לציין שחוץ מהנפיחות הכלבה בסדר גמור. היא קופצת, הולכת והכל כרגיל. אולי לאחרונה התאבון קצת ירד והיא כבר לא מתנפלת על הגבינה הצהובה שאני מביא לה אבל היא עדיין אוכלת אותה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה 2

יוסי
    12/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה 2 - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    16/06/2014

שלום יוסי,
    נפיחות שכזו בהחלט מצריכה ביקור אצל הוטרינר. מתוך התמונה לא ניכר כי מדובר בטראומה בלבד (אם כי לא ניתן לשלול זאת), יתכן ומדובר בעקיצה של חרק, תגובה אלרגית חריפה, אבסס (יתכן בשורש השן, בסינוס בתת העור וכו') ועוד.
    בכל מקרה לא ממליצה להמתין עם הבדיקה והאבחון.

בברכה ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יוסי
    16/06/2014

כנראה זה היה איזה פצע באמת כי יצא לה מוגלה וגם דם.. אבל זה כבר עבר לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו