גידול באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול באף
    נעה
    19/06/2014

שלום רב! הכלבה שלי מזה כמה חודשים (4) מדממת מהאף, מתעטשת ומשתנקת. לצערי לקח זמן רק למצוא את האבחנה שיש לה גידול באף.
    היום חזרנו מבדיקת סיטי שהראתה שאכן יש מסה מאוד גדולה של חומר במערות האף ועד לסינוסים העליונים.
    הרופא טען שאין ממש דרך לטפל בשל הגודל של המסה- גם אם זה ממאיר או גם אם לא. לכן לא המשכו לרנוסקופיה שתקבע את סוג הגידול. הכלבה סובלת ואני רוצה בכל זאת לבדוק איך אפשר לעזור לה. האם ניתן לעשות עוד משהו??
    מרגיש לי ממש לא נכון פשוט לחכות שהיא תסבול מדי עד שאצטרך להרדימה.
    הייתי שמחה לשמוע עוד חוות דעת של מישהו שמבין בתחום.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול באף

הוספת תגובה

• גידול באף - תגובה

ד''ר סמדר טל
    24/06/2014

שלום נועה,

אכן גידולי אף יכולים להיות מתסכלים מאוד, ולצערנו- בשל המיקום הבעייתי כמעט ובלתי אפשרי להסירם. ישנם גידולים המגיבים בצורה זו או אחרת לטיפול כימותרפי, אך לצורך כך יש לקבוע את סוג הגידול, כפי שציינת שנעשה, ולאחר מכן להתייעץ עם אונקולוגית מומחית (יש 2 כאלו בארץ- בבית החולים הוטרינרי בבית דגן ובמרכז המומחים חוות-דעת בבית ברל) שתתאים את הטיפול הנכון ויעיל- אם יש כזה.

בהצלחה ורק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו