מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עצה לגבי חתולה שנורא שמנהדפני18/05/2008
יש לי חתולה בת 5 שנים לפני כמה חודשים היא עברה ניתוח להוצאת אבן משלפוחית השתן, אחרי הניתוח היא קיבלה סוג אוכל מיוחד שזה גרגים מיוחדים שרק אותם היא צריכה לאכול ומאז שהיא התחילה לאכול את הגרגים האילו היא פשוט רק השמינה.אני ובעלי נסינו להחליף לה את הגרגרים ליותר דיאטטי בהוראות הוטרינר וגם זה לא עזר וגם לקחנו אותה עוד פעם לביקורת והווטרינר אמר שהיא ירדה (אחרי הניתוח היא שקלה 7.5 ועכשיו היא שוקלת 7.2 שזה היה לפני חודש שהיינו אצל הוטרינרת ובשבילי עדיין זה לא מספק המשקל שלה). אני ובעלי מנסים גם לעשות לה פעילות כדי שהיא תרוץ קצת ושתרד במשקל אבל זה לא עוזר כי נורא קשה לה מאז שהיא השמינה לעשות פעילות ספורטיביתה אנחנו מנסים לשחק איתה בכדור או בחוט וזה הכל כדי שהיא תרוץ אבל זה קשה לה כי היא שמנה נורא. הבעייה היא שאני מאוד מיואשת בדיכאון בגלל איך שהיא נראית ואני מנסה לעשות הכול וזה לא עוזר. הייתי נורא רוצה שהיא תחזור להיות כמו פעם רזה ופעלתנית.
אם מישהו יכול בבקשה לשלוח לי תגובה לשאלה זה יעזור לי מאוד ואולי זה יעודד קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתולה שמנה
ד''ר נורית פרנקל23/05/2008אכן חתול שמן יכול להיות מאוד מתסכל וגם מסוכן לחתול. איזה אוכל המליצו לך להאכיל את חתולך כעת?
בכל מיקרה נשמע שבהתאם להמלצות הוטירנר שלך החתולה כן התחילה לרדת במשקל. אמנם נראה לך שהיא ירדה רק 300 גרם, אך זה למעשה 4% ממשקל גופה ההתחלתי! חשוב מאוד להבין שהירידה במשקל הינו תהליך ארוך אשר לוקח זמן. חשוב שהירידה תהיה באופן הדרגתי על פני מספר חודשים. ירידה מהירה מדי במשקל עלולה לגרום לנזק לחתולה ולכן חשוב מאוד לעשות זאת בצורה הדרגתית. ירידה "בריאה" ותקינה הינה 1%-3% ממשקל הגוף בשבוע.
פעילות גופנית, כפי שאתם עושים הינו חלק חשוב בהצלחה.
אני יודעת שזה מאוד מתסכל, אך אל תשכחו את המטרה.
בהצלחה, ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)