טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ! יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. יש לי כלב בן 9 בקירוב. מעורב . ואני ממש ממש רוצה להביא עוד גור כלבים (כבר שקלתי את זה ואני מוכנה ללקיחת האחריות הנדרשת). רציתי רק לדעת האם ה יכול לגרום לכלבי הנוכחי צער או קנאה. ומה ההשלכות לכך ?. בתודה מראש ובברכה מיטל 14 חולון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה מאוד תלוי באופי של הכלב שלך. האם הוא ידידותי לכלבים אחרים, פחדן, תוקפן? סביר להניח שיהיה לו יותר קל להסתגל לגור חדש בבית מאשר לכלב בוגר. תקופת ההסתגלות מאוד תלויה ביחסים אשר יווצרו בין שניהם. הגור החדש יכול להיות מקור טוב למשחק אחד עם השני, אך יש לקחת בחשבון שזה עלול לקחת קצת זמן. בכל מקרה חשוב לא לשכוח לתת תשומת לב וחום ואהבה גם לכלב הבוגר שלך על מנת שלא יחוש בקינאה. ניתן גםלהתייעץ עם מאלף מקצועי על מנת לקבל טיפים איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר