טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אחר צהרים אחד גיליתי שאחד מהגורים של האוגרים שלי שוכב על הגב והוא נראה ממש ממש חולה וחלש העיינים שלו היו חצי עצומות והוא בקושי נשם... הוא בן שלושה שבועות, ויש לו קרחת קטנה עם משהו שנראה כמו קשקשים קטנים על הגב אבל זה היה מאז שהוא נולד ואני לא בטוחה שזאת הבעיה הוא כל הזמןמתהפך על הגב ולא מצליח לקום הרבה מאוד זמן ויש לו מין בלוטות קטנות שנראות כמו יבלות בגרון ליד כיסי הלחיים -טאבון בסדר... אני צריכה עזרה הייתי מאוד שמחה לתשובה תודה הוא פשוט ממש קטן לגילו וחמוד...)-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומלץ לקחת את האוגר החולה לוטרינר המתמחה בחיות אקזוטיות לצורך בדיקה. חשוב לעשות זאת בהקדם לפני שמצבו מתדרדר. בנוסף אם יש לך אוגרים נוספים חשוב לראות שגם הם אינם מפתחים סימני מחלה. בהצלחה ורק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האמא של האוגר אחלה אותו עוד ליפני שהספקנו לקחת אותו לווטרינר ואחרי יומיים עוד עוגר קטן נאכל! זה היה קצאת עצוב אבל אנחנו עשינו את הכל... אני הפרדתי אותו משער האוגרים בהתחלה והבאתי לו מים ואכל משלו וקיררתי את הכלוב שלו מעט טוב ככה זה בטבע...