דלקת עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים
    עדי
    21/09/2008

מצאתי גורת חתולים עם דלקת עינים ממש חמורה בשני העינים, כל האזור מפריש ונורא נפוח, התקשרתי לוטרינר לשאול מה אוכל לעשות בשבילה והוא אמר לי לקנות לה טיפות בשם תרוצידין,ולשים לה 3 פעמים ביום, קניתי לה את הטיפות אבל הבעיה היא שנורא קשה לשים לה היא ממש נאבקת. השאלה שלי היא האם ניתן במקום או בנוסף לשים לה משחת סינטומצין (כי לפחות עם המשחה אני יודעת שזה יהיה לה על העין, עם הטיפות אני מפספסת) אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עיניים

הוספת תגובה

• גור חתולים עם דלקת עיניים

ד''ר קרן פרץ
    29/09/2008

במקרים של דלקות עיניים אצל חתולים ישנן משחות אנטיביוטיות שאני יותר ממליצה עליהם, לדוגמא משחת טרמיצין. הרבה גורי חתולים סובלים מבעיות עיניים שהן למעשה חלק מקומפלקס של מחלות נשימה שבאות לידי ביטוי בדלקות עיניים, הפרשות מהאף, התעטשויות וכו'. האם לגור יש גם הפרשות מהאף? מתעטש או כל סימן אחר? אני ממליצה לקחת אותו לבדיקה ראשונית אצל וטרינר על מנת לראות אם ישנן בעיות נוספות נלוות מלבד הדלקת עיניים. ישנם מקרים בהם יש צורך לשלב גם טיפול אנטיביוטי לפה כטיפול נוסף. כמו כן, במקרים בהם העיניים במצב מאוד קשה לפעמים יש צורך בתכשירים נוספים מלבד משחה אנטיביוטית.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו