כשל כלייתי דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשל כלייתי דחוף
    יגאל
    03/06/2009

שלום
    יש לי חתול מעורב בן תשע בחצי שנה האחרונה הוא הרזה מאוד לפני כמה ימים לקחתי אותו לווטרינר הוא עשה לו בדיקת שתן ודם והיתברר שהכליות שלו קרסו ארבעה ימים הוא היה מאושפז הווטרינר אמר לי שאפשר לעשות לו דיאליזה כל כמה זמן ולקנות לו אוכל ספציפי ואולי הוא יחזיק מעמד כמה חודשים ואולי אפילו שנים אי אפשר לדעת וכאשר הוא כבר יתחיל להקיא נאלץ להרדימו
    רציתי לדעת האם אפשר לעשות לו השתלת כליות וכמה זה עולה בערך ומה הסיכויים שזה יעזור ולכמה זמן יש לציין שהחתול עדיין אוכל ושותה
    כמו כן רציתי לדעת מה מידת הסבל שלו כי אם הוא סובל יותר מידי האם לא עדיף להרדים אותו כבר עכשיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשל כלייתי דחוף

הוספת תגובה

• כשל כליות

ד''ר סמדר טל
    04/06/2009

יגאל שלום,

צר לי לשמוע שהחתול שלך סובל ממחלת כליות קשה. הפרטים שקיבלת מהווטרינר שלך נכונים.

בנוגע להשתלת כליות, כיום היא איננה מבוצעת בארץ, אלא רק בארה"ב, כאשר העלות היא אלפי דולרים רבים וכמובן גם אימוץ החתול אשר תרם כלייה אחת מגופו. כמובן שדרוש גם טיפול תומך לאחר הניתוח וההצלחה בו איננה מובטחת.

נושא הסבל בבעלי חיים מעורר תהיות רבות בקרב כולנו מאחר שהם אינם מסוגלים לספר לנו איך הם מרגישים. כאשר החתול עדיין אוכל, שותה ונותן צרכים בכוחות עצמו מוקדם מדי להערכתי לשקול המתת חסד.

בברכת רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו