קריסה של הלרינקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריסה של הלרינקס
    שלומית
    05/08/2009

יש לי כלבה ציוואוה מעורבת בת 10 שגילו אצלה לפני חודש קריסה של הלרינקס ,היא הגיעה לבית החולים עם לשון סגולה והייתה בכלוב חמצן 48 שעות כרגע היא מקבלת טיפול תרופתי סטרואידים אסיבל לפי הצורך ובריקלין,
    אני עדיין שמה לב לקשיים בנשימה שלה המליצו לי לעשות לה את הניתוח עם החור בגרון אבל אני מפחדת האם יש פיתרון אחר ופחות מסוכן ?
    אני ממש בלחץ מזה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריסה של הלרינקס

הוספת תגובה

• קריסה של הלארינקס

ד''ר קרן פרץ
    07/08/2009

שלומית שלום,

הצורך בניתוח תלוי במידת החומרה של ומהתיאור שלך נשמע שהיה זה אירוע חמור.
    הטיפול התרופתי על פי רוב לא מביא להעלמות מוחלטת של הסימנים הקליניים ולכן מקובל לבצע ניתוח במקרים מסוג זה, כפי שהוסבר לך, כדי להימנע מחזרתיות של הבעיה.
    מובן שכל ניתוח מסכן חיים, אולם גם קריסת הלארינקס היא אירוע מסכן חיים. יש לשקול את הסיכונים של הניתוח (לפי מצבה הבריאותי של הכלבה ובדיקות הדם שלה) לעומת הסיכונים של אי ניתוח עם הרופאים המטפלים או אצל רופא אחר לקבלת חוות דעת נוספת.

רפואה שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

שלומית
    16/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו