מקס הלוחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקס הלוחם
    רוית
    06/11/2009

את מקס החתול בן השנתיים הכרתי לפני כ 3 שבועות כאשר בעליו הביאה לי אותו כדי שאשמור עליו למשך שבועיים. החלטתי שאני רוצה שלעת עתה יישאר אצלי , לפי התנהגותו הבינותי כי לא קיבל יחס נאות ,גדל בבית הורי בעלה של הבעלים שלא רוצים אותו ורק עושים לה טובה . ברצוני לדעת האם העובדה שהוא אצלי תפריע לי בהמשך לשכן חתולים וכלבים תמורת תשלום (אני גרה בדירת 30 מ"מ אך עד כה שיכנתי בה חתולים ?
    כמו כן ברצוני לדעת האם אוכל לתת לו לצאת החוצה ? מישהי אמרה לי שיש סיכוי שירצה לחזור לבית "הוריו" . האם כדאי להתייעץ גם עם הוטרינר שטיפל בו ?
    אציין כי בתחילה מקס היה מאוד חשדן וגם לא נתן לי לגעת בו , הוא מאפשר זאת כעת והרבה פחות תוקפני .(ודי חמוד :-) ) .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקס הלוחם

הוספת תגובה

• מקס

רוית
    06/11/2009

אציין כי בית "הוריו" הוא בכפר סבא ,ואני בפתח תקווה ..
    ובאופן כללי , האם כדאי לתת לו לצאת ? כמובן שאדאג לו לקולר ולכל מה שצריך .הוא ממש רוצה לצאת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס

ד''ר סמדר טל
    15/11/2009

אני שמחה שמקס מצא בית טוב ושהוא מתחיל להסתגל אליך. יש כמובן צורך לוודא שבעליו הקודמים של מקס לא מעונינים בו וכי אין להם בעיה שתאמצי אותו. האם בבית הקודם שבו הוא גר הוא נהג לצאת החוצה? לפני שאת מחליטה אם לאפשר לו לצאת יש לוודא שהוא התרגל והסתגל לבית החדש. בהמשך כדאי לצאת איתו ביחד לתקופה מסוימת ורק אחר כך הייתי משחררת אותו ללא פיקוח. כדאי גם לוודא שהכלבים והחתולים של השכנים לא מנסים להתנקל או לריב עימו. בכל זאת מדובר על חתול חדש בטריטוריה שלהם מה שעלול לגרום לחיכוכים.
    לגבי התייעצות עם הוטרינר הקודם- לא יזיק לקבל עותק של התיק הרפואי שלו. כך תוכלי גם לדעת איזה טיפולים רפואיים מקס קיבל. מתי יש צורך לחסן אותו ולתת לו טיפול נגד תולעי מעיים.
    בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו