זקוקה להמלצה/סיוע/עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה להמלצה/סיוע/עזרה!!
    מיטל
    06/03/2010

שלום,
    אני גרה בכפר, עם בתים פרטיים. בביתי יש גינה שטיפחנו מאוד וגידרנו, לשכנה הצמודה אליי ישנם 2 חתולים שבאופן קבע עושים את צרכיהם אצלנו בגינה, באזור קבוע על הדשא.
    אני לא צריכה להסביר את גודל המטרד, האי נעימות, הריח,האיסוף ועצם זה שהכלבה שלי נכנסת להיסטריה של נביחות שמבחינה בהם דרך החלון.

ניסינו לחסום את כל דרכי הכניסה, דיברנו עם השכנה, ואני כבר באפיסת כוחות. למה אני או בני משפחתי צריכים לסבול את זה??? יהיו לי בקרוב ילדים קטנים, למה אני צריכה לא לתת להם להסתובב בגינה שהפכה למחארה אנושית עבורה?
    רעיונות יתקבלו בברכה, אני לא רוצה לנקוט בצעדים דרסטיים (שבעלי כבר נוטה אליהם) ובאמת שאני רוצה לשמור על שכנות טובה עימה.

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה להמלצה/סיוע/עזרה!!

הוספת תגובה

• קשה למנוע מחתולים לעשות כרצונם

ד''ר עדי בן ישר
    13/03/2010

אך ניתן לדבר עם שכניכם ולבקש לספק להם יותר ארגזי חול בסביבת מגוריהם. בנוסף, תוכלו לשחרר את כלבתכם בגינה כך שלחתולים המקום לא יהיה כבר כל כך אידיאלי

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו