חתולה עם בעיות עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולה עם בעיות עיכול
    גל
    28/06/2010

כתבתי כבר מספר הודעות בנוגע לחתולה שלי.. היא בת כשלושה חודשים, מצאתי אותה ברחוב, עד לפני כשבועיים היא שילשלה וסיימה טיפול אנטיביוטי שאכן עזר לשילשולים, לאחר מכן נראתה פרווה בצואה ובשלושת הימים האחרונים בקושי אוכלת אך כן מראה סימנים של תיאבון כשאני מבשלת.. (לא ניסיתי לתת לה אוכל מבושל אבל ניסיתי טונה והיא בקושי אכלה) נתתי לה משחה לכדורי פרווה אך לא ראיתי סימני הקאה בבית. לצערי היא החלה לעשות את צרכיה בעציצים כך שאני גם לא כ"כ יכולה לעקוב אחרי הצואה..
    היום היא החלה להפיץ ריח מאוד לא נעים, מעין ריח חמוץ כזה, מכל הפרווה אבל בעיקר מאזור הטוסיק..
    מצב הרוח שלה טוב, היא משחקת כל היום (לא ברור לי כבר מאיפה יש לה כ"כ הרבה אנרגיות)
    יש לכן השערה במה מדובר??
    אני כבר מיואשת ואין לי כסף לכל כך הרבה מפגשים וטרינרים...
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתולה עם בעיות עיכול

הוספת תגובה

• חתולה עם בעיות עיכול

ד''ר תמר נרקיס
    28/06/2010

לא ציינת אם החתולה אוכלת מזון רטוב או יבש ומאיזה סוג. אפשר לנסות להחליף לה מזון וניתן להציע לה מזונות טעימים כמו טונה ונקניק כדי לעוד אותה לאכול. אם הבעיה לא חולפת גשי לוטרינר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו