אוכל לחתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לחתולה
    שואלת
    14/03/2011

שלום, יש לי חתולה שכבר קרוב ל10 שנים אני מאכילה אותה אוכל יבש של לה קט ומדי פעם נותנת (אחת לשבועיים בערך) קצת חטיפים לחתולים מסוג איכותי. אבל בגדול היא פשוט חיה על לה קט יבש. מעולם לא התעוררה שום בעיה , היא בריאה ושמחה כבר 10 שנים. אבל כל הזמן שומעת שאומרים שלה קט זה כמו ג'אנק פוד ולא בריא ומי שבאמת אוהב את החתול שלו יקנה לו אוכל איכותי מהחברות היותר יקרות ששם החלבון יותר טוב וכ'...

האם כוטרינרים אתם באמת רואים הבדלים בבריאות הכללית ואריכות ימים בין חתולים שאוכלים אוכל יבש מהסוגים הזולים לבין כאלה שאוכלים את המזונות היקרים עם רכיבי הבשר האיכותיים יותר?

לא רוצה להחליף לה אוכל סתם על בסיס שמועות ונסיון 'להפחיד' אותי שאני מזיקה לחתולה שלי כי נותנת לה אוכל 'ג'אנק'.

מה ההמלצה שלכם כוטרינרים? האם אכילה של לה קט יבש לאורח כל החיים של החתולה יכול לגרום לה לבעיות בריאותיות כלשהן עקב איכות מרכיבים תזונתיים ירודה או שזה הכל סתם שמועות בלי ביסוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לחתולה

הוספת תגובה

• למה לא עונים? דילגתם

שואלת
    16/03/2011

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל לחתולה - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    17/03/2011

קיימים בשוק סוגי מזונות שונים לבעלי חיים ברמות איכות שונות. בגדול חשוב שהמזון יהיה מזון מאוזן ומלא ויכלול את כל הרכיבים הדרושים לתזונת החתול, במינונים הנכונים. אם החתול אוכל תקופה ארוכה מזון מאוזן ומלא והוא בריא ומרגיש טוב, אינני רואה סיבה משמעותית להחליף לו את המזון.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו