שריפה בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפה בגרון
    רוני
    07/08/2011

שלום אני בת 47 סובלת משריפה חזקה בגרון כתוצאה מרפלוקס,עשיתי גסטרוסקופיה ושללו את החיידק הליקובקטר,לקחו ביופסיה וראו שיש עודף חומציות בקיבה,קיבלתי את התרופה לנסופרזול שלדעתי עושה לי יותר גרוע,בחילות ותחושת הצריבה לא נעלמת.
    החלטתי על דעת עצמי להפסיק את התרופה ולקחת לפני האוכל מיץ לימון שהבנתי שעושה תגובה בסיסית בקיבה.
    אני יודעת שכל זה נגרם לי כתוצאה ממתח שהייתי בו לאחרונה,האם אני עושה טוב שהפסקתי עם התרופה? ומה לגבי הלימון האם זה בסדר לקחת והאם את יכולה להמליץ לי על דברים נוספים בתזונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפה בגרון

הוספת תגובה

• שריפה בגרון - תגובה

07/08/2011

טליה שלום,
    אני תמיד ממליץ להודיע לרופא המטפל על התחלה או הפסקה של תרופה.
    הלימון יכול בהחלט לסייע למצב זה.
    מומלץ בנוסף ליטול תוסף פרוביוטיקה ולקחת כדור אחד 3 פעמים ביום.
    בנוסף, יש ליטול אנזימי עיכול מיד עם כל ארוחה. השניים יסייעו רבות להחשת החלמתך.
    כמו כן, מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי בנוגע לתזונתך, עם נטורופת מוסמך.
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון

ת
    12/08/2011

הי גל, לי יש גם את התופעה הזאת מדי פעם כי גם לי יש ריפלוקס וברור שהיא מתרחשת בגלל זה.אני הייתי בטיפול הומאופתי ונתנו לי רמדי שנראת ליקופודיום ובכל פעם שהיו את העיקצוצים המטרידים הללו בגרון לקחתי 3 כדוריות קטנות וזה עבר לגמרי.כדאי לך לשקול לעשות טיפול הומאופתי בשילוב עם תזונה נכונה ותראי אם זה עשוי לעזור לך.לי זה עזר אבל לכל אחד מותאם הטיפול באופן אישי כך שאני לא יודעת אם מה שעזר לי יוכל לסייע גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו